Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tilburg Express

Details over dit uitje

Een flinke dosis adrenaline en ‘vrij reizen’, het zijn de onlosmakelijke onderdelen van het populaire Tilburg Express van Tilburg Events, hèt event om je groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaal te maken.

Bussen, brommers, taxi´s, fietsen en koetsen mogen worden ingezet om de diverse uitgezette checkpoints te bereiken en je mag natuurlijk ook de hulp inschakelen van diverse Kruikezeikers (Tilburgers) die je op je pad tegenkomt.

De bedoeling is dat jullie als team zo snel en zo direct mogelijk van checkpoint naar checkpoint reizen. Hoe je dat doet, mag je helemaal zelf bepalen mits het veilig gebeurt!

Het doel van dit teambuilding uitje

Het doel is om van jouw team een goed geoliede machine te maken. Dat betekent, de taken verdelen en je houden aan je taak. Een kaart met checkpoints en een horloge, meer heb je niet nodig. Bij elke checkpoint staat iemand van Tilburg Events om jullie prestatie te controleren.

Onderweg naar de finish moeten jullie ook nog een buitenaardse fysieke test afleggen of een mentale puzzel! Niet alleen jullie uithoudingsvermogen wordt getest, ook jullie intelligentie! Als team zal je alle neuzen in dezelfde richting moeten zetten. En, er staat zoals altijd een natuurlijke leider of leidster op.

Het snelste team sleept uiteindelijk 'de Tilburg Express hoofdprijs' in de wacht, een welverdiend cadeau voor alle moeite! Na afloop komen jullie allemaal bij elkaar in een gezellig café om de avonturen te bespreken en te genieten van een lekker drankje!

Inclusief
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Materialen, kaarten en andere spelattributen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding gegarandeerd!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan