Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bierproeverij in Tilburg

Details over dit uitje

Maar liefst 50 verschillende biermerken en speciaalbieren staan klaar voor jullie Bierproeverij in Tilburg. Welkom in een gezellig café in het hart van de stad waar vrienden, familie en relaties kunnen worden uitgenodigd om bekende en minder bekende biertjes over de tong te laten glijden.

Uit de fles of van de tap, de diversiteit is groot en dus is dit de juiste gelegenheid om weer eens iets nieuws te ontdekken.

Het fenomeen ‘speciaalbier’ is al jaren aan een flinke opmars bezig. Van hobbybrouwers en microbrouwerijen tot grotere fabrikanten: Brabant krijgt er steeds meer biersoorten bij.

Steeds meer cafés in Tilburg breiden hun bierkaart verder uit om de echte bierkenner tegemoet te komen. De beste locatie is dan ook een origineel Tilburgs café met een lange historie en veel ervaring met lokaal gebrouwen bier.

Deze proeverij van Tilburg Events is zowel voor de Bourgondische bierkenner als de amateur een prima idee om nieuwe smaken te ontdekken. Na afloop weet je tenminste weer iets nieuws wat je kan bestellen op het terras!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van een groot aantal verschillen soorten bier
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze proeverij? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan