Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bikken aan Boord Rondvaart in Tilburg

Details over dit uitje

Groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in Tilburg en willen jullie tussendoor even lekker varen? Tijdens de ‘Bikken aan Boord Rondvaart’ van Tilburg Events varen jullie in twee uur tijd vanuit de Piushaven de mooie natuur rondom Tilburg in.

Aan boord treffen jullie heerlijke worstenbroodjes en croissants om jullie verblijf op het water comfortabel te maken. Jullie schipper vertelt alles over de haven zelf en de gebieden waar jullie langs varen.

De Piushaven van Tilburg is op zich al een prachtig gebied om te ontdekken. De laatste jaren heeft de stad flink aan de weg getimmerd om dit stadsdeel een uniek karakter te geven met diverse gezellige horecaetablissementen en hoogwaardige woningbouw.

Van de Piushaven via de Havendijk in de richting van het Wilhelminakanaal varen we zo de natuurrijke omgeving en de landerijen rondom Tilburg in. Geniet van de rust op het water samen met vrienden of familie en eet smakelijk!

Onze ruime open vletten bieden volop ruimte voor groepen van 12 tot 30 personen. Het ‘Bikken aan Boord’ rondvaartarrangement kunnen jullie uiteraard ook inpassen in allerlei andere arrangementen van Tilburg Events.

Inclusief:
  • Privé boot, ruime open vlet
  • 2 uur durende rondvaart vanuit Piushaven
  • Worstenbroodjes, croissants, koffie, thee en jus d’orange aan boord

Rondvaart Tilburg voor kleinere groepen reserveren?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement in en rondom Tilburg? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan