Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bourgondisch Vergaderen in de Villa in Tilburg

Details over dit uitje

Uniek vergaderen doet u met het Bourgondisch Vergaderen arrangement van Tilburg Events. Uw gasten worden in de watten gelegd voor, tijdens en na het vergaderen.

De vergadering zal plaatsvinden op de meest mooie locatie van Tilburg, waar tevens een geheel verzorgde lunch voor u klaar zal staan. Nadat u geluncht en vergaderd heeft, is het tijd voor een borrel en daarop volgend een geheel verzorgde barbecue.

10.00 - 16.30 uur Vergaderen en Lunch

De vergaderruimte zal voorzien zijn van een flipover. In overleg kunt u extra middelen reserveren als u daar behoefte aan heeft. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke lunch geserveerd op een etagère met verschillende soorten luxe belegsoorten, huisgemaakte salades & salade van het seizoen, verschillende broodsoorten en verschillende dranken zoals: koffie, thee, dagverse biologische melk en jus d’orange.

16.30 - 17.30 uur Borrel

De vergadering wordt afgesloten met een ontspannende borrel. Tijdens deze borrel kunt u een uur lang genieten van alle huiswijnen, regulier bier van de tap, frisdranken, koffie en thee.

17.30 – 19.30 uur Barbecue

Als afsluiting van de dag kunt u gaan genieten van een geheel verzorgde barbecue. Laat u verwennen met de lekkerste stukken vlees en/of vis, vers gemaakte sauzen en de lekkerste salades.  Weer of geen weer, dat zal de pret niet drukken!

Inclusief:
  • Koffie, thee, dagverse biologische melk en jus d’orange
  • Flipover
  • Lunch
  • Borrel bestaand uit de Hollandse bar
  • Barbecue
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen op uw wensen worden afgestemd.

Tip:

Tilburg Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangementen eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan