Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bourgondische Trappisten Trip met lunch in Tilburg

Details over dit uitje

U wilt een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in Tilburg met bier als hoofdonderwerp? De Bourgondische Trappisten Trip van Tilburg Events neemt jullie mee naar de lekkerste bieradressen in de wijde omgeving waaronder een prachtige abdij waar al sinds de 19e eeuw bier wordt gebrouwen door zeer gelovige ‘tipsy’ monniken.

Deze ontdekkingstocht begint met een vers kopje koffie, gevolgd door een Bourgondische lunch in een gezellig Tilburgs horeca-etablissement. Op het menu staan onder meer zalm, salami en boerenham. De bodem is gelegd! Daarna gaan jullie lekker op de fiets richting een trappistenklooster.

Bezoek en rondleiding trappistenklooster en bierbrouwerij

Abdij Koningshoeven is beroemd en berucht in de wijde omgeving en niet alleen om de serene sfeer. Dit trappistenklooster exporteert tegenwoordig allerlei soorten bieren over de hele wereld. ‘La Trappe’, het merk dat ze hier produceren, wordt nog steeds op ambachtelijke wijze gebrouwen en het is zeker een feest om als bierliefhebber een kijkje te mogen nemen in de borrelende keuken waar dit goudkleurige wonder tot stand komt. Na een rondleiding door de brouwerij van de abdij, is een bezoekje aan de kloosterwinkel zeker aan te raden.

Bierproeverij

’t Elfde Gebod is al vanaf 1983 een trekpleister voor elke Tilburgenaar die in een Bourgondische omgeving wilt genieten van heerlijke gerechten en speciaalbieren. Aan de muren hangen allerlei kruisbeelden en kerkelijke snuisterijen.

In het proeflokaal worden een paar stevige biertjes geproefd (4 verschillende proefrondes met uitleg van expert) zodat de inwendige, bierliefhebbende mens geheel aan z’n trekken komt. Het Elfde gebod doet z’n naam recht, Gij zult genieten!

Inclusief:
  • Ontvangst met verse koffie, thee
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Fietstocht naar brouwerij
  • Bezoek en rondleiding bierbrouwerij Abdij Koningshoeven
  • Bierproeverij
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan