Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabantse Kroegenspeurtocht in Tilburg

Details over dit uitje
Kroegenspeurtocht Puzzeltocht Mokum Events Amsterdam

Café’s en kroegen genoeg in Tilburg, maar welke kroegen springen er echt uit en waarom? Welke geheimen gaan er schuil achter die gevels?

De Brabantse Kroegenspeurtocht van Tilburg Events neemt jullie mee naar de leukste, meest populaire én goed geheim gebleven café’s van de stad aan de hand van verrassende vragen en puzzels. Een speurtocht naar het echte Brabantse kroegleven dus.

Al puzzelend banen jullie je een weg naar het volgende etablissement. Daar aangekomen drink je een heerlijk vaasje, een wijntje of een frisje. Voordat jullie de speurtocht beginnen, verdelen we jullie gezelschap in verschillende teams. Met een stadskaart en een puzzelboekje ga je aan de slag. De klok tikt verder dus niet te lang blijven hangen in een kroeg….

Na afloop van de speurtocht komen jullie allemaal bij elkaar in het laatste café van deze speurtocht waar de prijsceremonie zal worden gehouden. Het team dat de speurtocht succesvol en binnen de gestelde tijd heeft afgerond, ontvangt een prachtige hoofdprijs. Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 4 drankjes uit de Hollandse bar
  • Teambuilding
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan