Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabantse Smartlappentour in Tilburg

Details over dit uitje

Uw Brabantse Smartlappentour van Tilburg Events begint met een ontspannen uurtje Bourgondisch koffietafelen en een lekker stukje gebak.

13.00 – 14.00 Brabantse Koffietafel

Een heerlijk kopje koffie geserveerd met een heerlijk gebakje.

Onze Gids vertelt u ondertussen wat leuke inleidende anekdotes over de fantastische stad Tilburg en wat u de komende uren nog te zien krijgt. Markante monumenten en een binnenstad met enorm veel historie

14.00 – 16.30 Rondleiding met gids door Tilburg

Heuvel en Markt vormen van oudsher het episch centrum van de stad maar Tilburg bestaat tegenwoordig uit een groot aantal markante stadswijken met allemaal hun eigen identiteit.

Tilburg staat niet bekend als een stad met een groot historisch centrum en toch vinden jullie er op elke straathoek een fascinerende anekdote. Tilburg is vooral een stad met gezellige kroegen, prachtige ateliers en exquise eetgelegenheden.

16.30 – 17.30 Smartlappen Zingen

Nu u alles over Tilburg weet wordt het tijd voor een kijkje in een echte Tilburgse stadskroeg, waar de echte Brabantse levensliederen nog volop worden meegezongen.

Wij geven uw gezelschap een tekstboek met circa 40 liederen en samen zoeken we de leukste om met volle borst mee te zingen. De kroegbaas doet zijn oordoppen in en de stamgasten nemen er nog eentje! Houdoe en veel plezier!

Inclusief:
  • Koffietafel of andere lunch
  • Professionele gids (échte Tilburgse met jarenlange ervaring)
  • Brabantse accordeonist met smartlappen lyrics
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Tilburg Events uw afdelingsuitje, bedrijfsevenement, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, Crazy 88, groepsarrangement, groepsactiviteit, groepsuitje, kroegentocht, paaldansen, personeelsfeest, puzzeltocht, rondvaartboot, speurtochten, steptocht, teamuitje, uitjes, vrijgezellenfeest en wijnproeverij.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan