Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Champagne & Bubbels Proeverij in Tilburg

Details over dit uitje

Een bruisend groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in Tilburg? Proef de lekkerste mousserende ‘druivendrankjes’ tijdens deze Champagne & Bubbels Proeverij van Tilburg Events.

Jullie worden ontvangen in een gezellig proeflokaal in hartje Tilburg waar onze goedlachse vinoloog klaar staat om enkele mooie flesjes te ontkurken. Vanwege de veiligheid zal hij het dit keer niet met zijn sabel doen.

Echte Champagne komt nog steeds uit de gelijknamige streek in Frankrijk, maar je kan tegenwoordig een groot aantal mousserende wijnen en bubbeldrankjes bestellen die op diverse continenten en in allerlei landen worden gebrouwen.

Hoewel de meeste mousserende wijnen witte wijnen zijn, bestaan er ook mousserende varianten van roséwijn en rode wijn. Tijdens deze gezellige proeverij krijgen jullie allerlei informatie gepresenteerd over de bubbelwijntjes die ontkurkt worden.

De locatie van het proeflokaal ligt mooi in het centrum van Tilburg zodat je deze proeverij handig aan een uitgebreid diner vooraf kunt laten gaan.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitleg over herkomst en landstreek
  • Proeven van diverse mousserende wijnen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze proeverij? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan