Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dinnervaartocht Tilburg

Details over dit uitje

Jullie willen het water op in Tilburg en ook nog genieten van een heerlijk diner? Deze Dinnervaartocht van Tilburg Events is dé culinaire rondvaart voor groepen die ’s-avonds nog even heerlijk willen nagenieten op het water.

Tijdens deze rondvaart wordt in drie uur tijd een compleet 4-gangen diner geserveerd en genieten jullie van de prachtige omgeving en als alles meezit, van een schitterende zonsondergang.
Terwijl de oevers aan jullie voorbij zien trekken, wordt in de speciaal hiervoor geprepareerde kookboot langszij een heerlijke maaltijd voor jullie bereid. Het nagerecht of de koffie wordt na de rondvaart gewoon aan wal geserveerd.

De Piushaven van Tilburg is op zich al een prachtig gebied om te ontdekken. De laatste jaren heeft de stad flink aan de weg getimmerd om dit stadsdeel een uniek havenkarakter te geven met diverse gezellige horecaetablissementen en hoogwaardige woningbouw.

Van de Piushaven via de Havendijk in de richting van het Wilhelminakanaal varen we zo de natuurrijke omgeving en de landerijen rondom Tilburg in.

Geniet van de rust op het water samen met vrienden of familie en, niet onbelangrijk, eet smakelijk!

Inclusief:
  • Privé boot, ruime open vlet
  • 4-gangen diner aan boord

Rondvaart Tilburg voor kleinere groepen reserveren?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement in en rondom Tilburg? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan