Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gin & Tonic Proeverij in Tilburg

Details over dit uitje

Een hip en gezellig groepsuitje organiseren in het centrum van Tilburg? Gin & Tonic is als drankje al enige tijd populair in heel Nederland.

Een decennium geleden keek elke ober je nog een beetje vreemd aan als je een Gin & Tonic bestelde, maar deze drank heeft steevast een vaste plaats veroverd op vele menukaarten.

Tijdens deze Gin & Tonic proeverij van Tilburg Events kom je nu eens exact te weten hoe de drank wordt gemaakt en wat je er allemaal voor creatiefs mee kunt doen.

Wat is een Gin & Tonic Mojito of een Gin & Tonic Raspberry? Kan je elke Gin door elke Tonic mengen of zijn er een paar regels voor? Tijdens deze proeverij beantwoord onze Gin & Tonic cocktailexpert alle vragen en maakt hij prachtige en zeer smaakvolle combinaties.

Welke botanical past precies bij welke drank? Wat is precies het verschil tussen een ‘fruitige’ en een ‘neutrale’ tonic? Genoeg vragen om tijdens het proeven van het drankje te stellen dus!

De locatie van het proeflokaal ligt mooi in het centrum van Tilburg zodat je deze proeverij bij uitstek aan een diner met familie, vrienden of collega’s vooraf kunt laten gaan.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitleg over de diverse varianten
  • Proeven van diverse combinaties Gin & Tonic
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze proeverij? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan