Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Tilburg

Details over dit uitje

De meest sportieve puzzeltocht boek je bij Tilburg Events. De GPS Fietspuzzeltocht laat jullie de stad en haar omgeving in al haar facetten op de fiets ontdekken.

In teams gaan jullie op pad om met behulp van een GPS-ontvanger om jullie route te vinden en op diverse plekken vragen te beantwoorden over bijzondere monumenten, bijzondere Tilburgers en andere verrassende feiten over de plek waar jullie zijn.

We verdelen jullie groep in verschillende teams die met een kaart, een opdrachtenboekje en een GPS-ontvanger de puzzeltocht beginnen. Jullie strijden tegen de klok én tegen elkaar.

De GPS ontvanger geeft wel de locaties weer waar jullie heen moeten fietsen maar de snelste route ernaartoe moet je zelf zien te bedenken.

Samenwerken is dus belangrijk tijdens deze puzzeltocht, wie leest de kaart en wie stippelt de kortste route uit?

Na afloop komen jullie allemaal bij elkaar in een gezellig café of op een zonnig terras voor de officiële prijsuitreiking van deze puzzeltocht. Het beste team ontvangt een prachtige prijs.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan