Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Tilburg

Details over dit uitje

Tilburg is een veelzijdige stad met voor ieder wat wils! Een verrassende en inspirerende stad met spraakmakende kunst en een lange lijst cultureel erfgoed. Maar hoe verken je Tilburg op een originele manier samen met familie, vrienden of collega’s?

De GPS Speurtocht van Tilburg Events laat teams tegen elkaar strijden om de hoofdprijs. Wie van jullie is de slimste padvinder? Wie weet optimaal gebruik te maken van onze aanwijzingen en weet de door ons gestelde vragen te beantwoorden?

Na ontvangst en de instructies van onze begeleiders, droppen wij jullie ergens in het centrum waarna jullie in groepen van maximaal 8 personen de route mogen bepalen met behulp van het Global Positioning System. Jullie zien alleen de volgende locatie en zullen zo snel mogelijk je weg ernaartoe moeten zien te vinden. De klok tikt door…..

Afsluitend zetten wij het winnende team in het zonnetje! Een hapje, een drankje en een fantastische hoofdprijs voor de echte speurneuzen! Wilt je Tilburg echt leren kennen? Reserveer je GPS Speurtocht en peil de route!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan