Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Steptocht in Tilburg

Details over dit uitje

De mooiste straten en pleinen van Tilburg verken je op een sportieve step! De GPS Steptocht van Tilburg Events doe je samen met familie, vrienden of collega’s en zorgt voor een sportieve en avontuurlijke zoektocht door het centrum van Tilburg.

Dit groepsuitje of bedrijfsuitje wordt aangeboden zonder afslankgarantie maar wordt gekenmerkt door gezonde competitie!

Na ontvangst en de instructies van onze begeleiders, droppen wij jullie ergens in het centrum waarna jullie in groepen van maximaal 8 personen de route mogen bepalen met behulp van GPS.

Op elke straathoek staat weer een andere vraag op het programma. Probeer zo snel mogelijk door te gaan naar de volgende locatie want de klok tikt onherroepelijk verder!

De GPS Speurtocht Tilburg brengt je langs de mooiste monumenten, pleinen en straten van de stad. Ondertussen train je je linker of rechterbeen en test je je ruimtelijk inzicht.

Na afloop leiden we jullie naar een gezellig café waar even kan worden uitgerust met een lekker drankje en waar de prijsceremonie van start gaat. Welk team heeft de step bedwongen en alle antwoorden correct opgeschreven?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sportieve steps
  • 1 drankje
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan