Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabantse Inburgeringscursus in Tilburg

Details over dit uitje

Wilt u ook als een echte Brabander door het leven gaan? Ja? Begrijpelijk hoor! Dan is de Brabantse Inburgeringscursus van Tilburg Events exact wat u zoekt. Allereerst doorkruist u de gezelligste stad van Brabant Tilburg om de nodige kennis op te doen. U zal begeleid worden door een professionele gids die de leukste anekdotes verteld!

Om daadwerkelijk effectief te kunnen communiceren met de locale medeburger, zal er gewerkt moeten worden aan uw Brabantse uitspraak. Dat gebeurd in een korte cursus Plat Brabants, met als voordeel dat u ook onverstaanbaar wordt voor iedereen boven de rivieren.

Als de ultieme afsluiter van deze inburgeringscursus, gaat u de leukste smartlappen zingen! Laat die zachte G maar horen!

13.00 – 14.30 uur Stadswandeling in Tilburg

Heuvel en Markt vormen van oudsher het episch centrum van de stad maar Tilburg bestaat tegenwoordig uit een groot aantal markante stadswijken met allemaal hun eigen identiteit.

Alles wat Tilburg groot maakt komt tijdens deze wandeling ter sprake. U wordt geheel cultureel bijgeschoold van het verleden tot nu!

14.45 – 15.45 uur Cursus Plat Brabants

'Efkes lekker laachen', taalkundige weetjes van de bovenste plank! Deze cursus is voor de 'Die Hard' taalvirtuozen die altijd al eens de ins-en-outs van de Brabantse tongval wilden ontdekken. Hedde ge da gezeet gehad? Mènde da werkelijk woar? Hoe doe de ge da? Hoe hedde ge da gedan? Doe de gij dè dikker?

Het zijn maar een paar van de taalkwesties die door een originele cabaretier met verve, melig en ludiek uit de doeken wordt gedaan.

16.00 – 17.00 uur Smartlappen Zingen

In een echte Tilburgse kroeg gaat u de leukste levensliederen zingen die door 'het volk' omarmt zijn. Van de recente hits van Guus Meeuwis tot aan wat oudere Brabantse kaskrakers, het komt in hoog tempo voorbij. Ondertussen geniet u van een fris biertje of een kopje thee.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (échte Tilburgse met jarenlange ervaring)
  • Brabantse Tonproater
  • Cursus met materiaal
  • Brabantse accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan