Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen in Tilburg

Details over dit uitje

Een gezellig, verrassend en uitdagend middagje in Tilburg doorbrengen samen met vrienden, familie of collega’s?

Zet je groepsuitje op bijzondere manier in de steigers met het Wie is de Rat – Lunch – Smartlappen arrangement van Tilburg Events.

Het is Wie is de Rat maar dan net even anders en het programma wordt feestelijk aangevuld met een uitgebreide lunch en jullie gaan na afloop ook nog met z’n allen gezellige smartlappen zingen in een Tilburgs café.

12.30 - 13.30 Lunch

Welkom in een gezellig restaurant in het centrum van Tilburg en geniet van een uitgebreide lunch. Het is tijd om de teams samen te stellen.

13.30 - 17.00 Wie is de Rat

Abseilen, bungee jumpen of andere zenuwslopende toeren zullen tijdens deze aflevering van Wie is de Rat niet worden georganiseerd. Wij hebben een aantal komische en ludieke opdrachten voor jullie samengesteld waar iedereen aan mee kan doen.

Probeer met jouw team alle opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen en probeer uit te vinden wie de Rat eigenlijk is. Hij of zij zal jullie inzet op subtiele wijze proberen te ondermijnen……

17.00 - 18.00 Smartlappen borrel

Een uurtje gezellig borrelen met op de achtergrond de mooiste tranentrekkers van bekende Nederlandse artiesten. Een gezellig Tilburgs café wordt bezocht en de voorbereidingen kunnen beginnen.

De teksten van de liedjes worden verstrekt zodat er geen enkele reden is om niet mee te zingen! Onze accordeonist zal zijn instrument inzetten en de stemming stijgt al snel tot grote hoogte! Polonaise gegarandeerd!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankjes uit de Hollandse bar gedurende borrel
  • Accordeonist tijdens het smartlappen zingen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan