Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Tilburg

Details over dit uitje

Vrijgezellenfeest of groepsuitje in Tilburg goed beginnen? Bezoek de mooiste en gezelligste kroegen van Tilburg samen met onze professionele stadsgids.

Rondom de Heuvelring, het Piusplein en de Stadhuisstraat zitten veel stadscafés die een bezoekje waard zijn. Ook kroegen als Burgemeester Jansen, Café Bakker, Kandinsky en Lokaal Zeven zijn mogelijke adressen waar even kan worden genoten van een lekker drankje!

Kroegen te over in Tilburg, maar waar vind je nou precies die hippe adressen of die donkerbruine kroegen waar alleen plat Tilburgs wordt gesproken en waar de stamgasten al jaren aan hun barkruk zijn gelijmd?

Samen met onze eigen kroegtijger organiseren we een kroegentocht die recht doet aan de gelegenheid. Verjaardag, vrijgezellendag of bedrijfsuitje? We kunnen deze kroegenrondleiding geheel op maat voor jullie organiseren!

Meer kennis, beter bier!!

Bij Tilburg Events weten we exact waar wat te vinden is. Bij Het Wapen van Tilburg zit je bijvoorbeeld middenin de bourgondische gezelligheid. Dat betekent dat een goed biertje er wel in gaat. Een ander voorbeeld; de LOC Brewery ontstond in 2014 toen vier vrienden zichzelf het ambt van bierbrouwen aanleerden.

De slogan van LOC, drink with mates, zegt eigenlijk alles. In de weekenden kun je precies dat doen in de Food Hall 88, waar de bierbrouwers hun hippe speciaalbiertjes tappen. Wil je meer te weten komen over de gezelligste etablissementen van Tilburg, reserveer deze kroegentocht voor meer kennis en altijd beter bier!

Inclusief:
  • Professionele gids (echte Tilburger met een enorme schat aan kroegkennis)
  • Bezoek aan verschillende kroegen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tilburg Events organiseert elke kroegentocht op maat!

Willen jullie met een grotere groep een kroegentocht organiseren, dit arrangement inpassen in een compleet dagprogramma of lekker gaan lunchen voor of na jullie kroegentocht? Al onze kroegentochten worden op maat georganiseerd. Vraag het onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Want to experience Tilburg with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Tilburg.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan