Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ludieke Wandeling in Tilburg

Details over dit uitje

Zijn jullie op zoek naar een stadswandeling vol humor en theater? Dan is de Ludieke Wandeling van Tilburg Events echt iets voor jullie!

Geen saaie bespiegelingen over jaar x met gebeurtenis y maar een getemporiseerde aanéénrijging van potsierlijke uitspraken met een flinke dosis Brabantse gekkigheid op basis van de unieke Tilburgse tongval.

En toch komen jullie zo meer te weten over de historie van Tilburg door de verbale verrassingen waardoor deze ludieke wandeling tot leven komt. Dit is dan ook de vrije school van de stadswandelingen!

Maak kennis met de meest fascinerende historische en culturele hoogstandjes van de stad. Samen met onze vrolijke Tilburger lopen jullie de stad in om eens goed te lachen. Plezier, interactie en verrassende ontdekkingen behoren tot de standaard ingrediënten van deze stadswandeling.

Uitermate geschikt als teamuitje, familieuitje of een onderdeel van jullie vrijgezellenfeest. Eigenlijk gewoon 't gezelligste uitje van Tilburg!

Inclusief:
  • Stadswandeling onder leiding van de ludieke stadsgidsen
  • Bezoek aan de historisch monumenten in de binnenstad
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan