Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City Tablet – Borrel in Tilburg

Details over dit uitje
Lunch Crime City GPS Game Borrel Mokum Events Amsterdam

Een geheel verzorgde en afwisselende dag in Tilburg voor u en uw gezelschap? De ‘Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel’ van Tilburg Events is dan het ideale uitje!

Allereerst gaat u genieten van een heerlijk Tilburgse Lunch. Vervolgens gaat u de stad in om het hypermoderne uitdagende virtuele GPS spel te spelen.

De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel in een sfeervol Tilburgs café! Bent u er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Tilburg. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Crime City Tablet game

Na de lunch gaat u als een echte doorgewinterde crimineel de stad in. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets en portofoons. Gaat uw team het meest doeltreffend te werk?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven, maar kijk uit voor de politie! Worden jullie een beruchte straatbende?

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na deze energie rovende city game is het nu tijd om te ontspannen. Tilburg Events brengt u naar een sfeervol Tilburgs café om een uur gezellig te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen!

Uiteraard kan er maar één de beste zijn! Tijdens de borrel zal het team met de beste criminelen bekend worden gemaakt en een verdiende prijs in ontvangst nemen!

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reserveren voor kleinere groepen?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan