7.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 182 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Escape City Tablet Game  – Borrel in Tilburg

Tijdens dit middagprogramma van Tilburg Events proberen jullie zoveel mogelijk gegijzelden te bevrijden uit kamers verspreid over de stad. Met behulp van tablets moeten jullie locaties zien te vinden waar de gijzelaars zitten.

Voordat Escape City begint, nemen we jullie eerst mee voor een uitgebreide lunch. Na afloop kan even lekker worden nageborreld en wordt de felbegeerde hoofdprijs uitgereikt aan het beste team van vandaag.

13.00 – 14.00 Lunch

Geniet van een uitgebreide lunch in een voortreffelijk restaurant in het centrum van Tilburg.

14.00 – 16.00 Escape City Tablet Game

Dr. Crypto, de gevaarlijkste crimineel van Nederland, heeft diverse onschuldige slachtoffers gegijzeld. Met behulp van een tablet of tablet moet elk team binnen anderhalf uur zoveel mogelijk gijzelaars zien te bevrijden. De teams gaan op pad om de virtuele locaties te zoeken.

Niet alleen via je tablet worden aanwijzingen doorgegeven, ook op straat liggen er tips voor het oprapen. Dus blijf goed opletten: je zou zomaar een aanwijzing kunnen missen! Je kan gijzelaars bevrijden of de Dr., Crypto afkopen. Je budget is echter gelimiteerd. Dus als je geld overhoudt, krijg je ook meer punten.

16.00 – 17.00 Borrel en prijsuitreiking

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om even op adem te komen. Tilburg Events neemt jullie mee naar een gezellig Tilburgs café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de Escape City Game gewonnen heeft. Het winnende team wordt beloond met een prachtige prijs!

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als dinergame!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan