Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Tilburg

Details over dit uitje

Tijdens dit middagprogramma van Tilburg Events proberen jullie zoveel mogelijk gegijzelden te bevrijden uit kamers verspreid over de stad. Met behulp van tablets moeten jullie locaties zien te vinden waar de gijzelaars zitten.

Voordat Escape City begint, nemen we jullie eerst mee voor een uitgebreide lunch. Na afloop kan even lekker worden nageborreld en wordt de felbegeerde hoofdprijs uitgereikt aan het beste team van vandaag.

13.00 – 14.00 Lunch

Geniet van een uitgebreide lunch in een voortreffelijk restaurant in het centrum van Tilburg.

14.00 – 16.00 Escape City Tablet Game

Dr. Crypto, de gevaarlijkste crimineel van Nederland, heeft diverse onschuldige slachtoffers gegijzeld. Met behulp van een tablet of tablet moet elk team binnen anderhalf uur zoveel mogelijk gijzelaars zien te bevrijden. De teams gaan op pad om de virtuele locaties te zoeken.

Niet alleen via je tablet worden aanwijzingen doorgegeven, ook op straat liggen er tips voor het oprapen. Dus blijf goed opletten: je zou zomaar een aanwijzing kunnen missen! Je kan gijzelaars bevrijden of de Dr., Crypto afkopen. Je budget is echter gelimiteerd. Dus als je geld overhoudt, krijg je ook meer punten.

16.00 – 17.00 Borrel en prijsuitreiking

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om even op adem te komen. Tilburg Events neemt jullie mee naar een gezellig Tilburgs café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen! Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de Escape City Game gewonnen heeft. Het winnende team wordt beloond met een prachtige prijs!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan