Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Meesterlijk Vergaderen in Tilburg

Details over dit uitje

Meesterlijk Vergaderen in Tilburg is een keer uw collega’s, medewerkers, klanten of andere businesspartners positief verrassen. Laat uw gezelschap en uzelf voor een dag een de watten leggen!

10.00 - 14.30 uur Vergaderen en Lunch

Vergaderen op een van de mooiste locaties van Tilburg en dat ook nog eens in hartje centrum. Tijdens het drukke vergaderen kan u genieten van een meesterlijke lunch. Deze lunch bestaat uit o.a. een heerlijke soep vooraf, houthakkersbrood met verschillende soorten beleg en verschillende dranken zoals: melk en jus d’orange.

14.30 – 16.00 uur Ludieke wandeling

Na Tilburg culinair ontdekt te hebben is het nu tijd om de stad op een ludieke manier te ontdekken met de Ludieke Wandeling.

Geen saaie bespiegelingen over jaar x met gebeurtenis y maar een getemporiseerde aanéénrijging van potsierlijke uitspraken met een flinke dosis Brabantse gekkigheid op basis van de unieke Tilburgse tongval.

16.00 – 18.30 uur Wijnproeverij

Na de wandeling  zal u deel nemen aan de wijnproeverij, begeleid door een professionele vinoloog.

Tijdens de proeverij begint u  met het proeven van een glas mousserende wijn. Daarna worden twee flessen witte wijn opengetrokken en worden de smaken vergeleken. Daarna gaat u maar liefst vijf rode wijnen blind proeven, het etiket blijft geheim! De wijnproeverij is bijzonder geschikt om met collega’s, medewerkers, klanten of andere businesspartners even bij te babbelen over deze dag.

Inclusief:
  • Vergaderlocatie
  • Uitgebreide lunch
  • Ludiek Wandeling
  • Wijnproeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen op uw wensen worden afgestemd.

Optioneel:

Een heerlijk aansluitend driegangen diner. Vraag naar onze restaurantlijst.

Tip:

Tilburg Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangementen eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan