8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 179 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Meesterlijk Vergaderen in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Meesterlijk Vergaderen in Tilburg

Meesterlijk Vergaderen in Tilburg is een keer uw collega’s, medewerkers, klanten of andere businesspartners positief verrassen. Laat uw gezelschap en uzelf voor een dag in de watten leggen!

10.00 - 14.30 uur Vergaderen en Lunch

Vergaderen op een van de mooiste locaties van Tilburg en dat ook nog eens in hartje centrum. Tijdens het drukke vergaderen kan u genieten van een meesterlijke lunch. Deze lunch bestaat uit o.a. een heerlijke soep vooraf, houthakkersbrood met verschillende soorten beleg en verschillende dranken zoals: melk en jus d’orange.

14.30 – 16.00 uur Ludieke wandeling

Na Tilburg culinair ontdekt te hebben is het nu tijd om de stad op een ludieke manier te ontdekken met de Ludieke Wandeling.

Geen saaie bespiegelingen over jaar x met gebeurtenis y maar een getemporiseerde aanéénrijging van potsierlijke uitspraken met een flinke dosis Brabantse gekkigheid op basis van de unieke Tilburgse tongval.

16.00 – 18.30 uur Wijnproeverij

Na de wandeling  zal u deel nemen aan de wijnproeverij, begeleid door een professionele vinoloog.

Tijdens de proeverij begint u  met het proeven van een glas mousserende wijn. Daarna worden twee flessen witte wijn opengetrokken en worden de smaken vergeleken. Daarna gaat u maar liefst vijf rode wijnen blind proeven, het etiket blijft geheim! De wijnproeverij is bijzonder geschikt om met collega’s, medewerkers, klanten of andere businesspartners even bij te babbelen over deze dag.

Inclusief:
  • Vergaderlocatie
  • Uitgebreide lunch
  • Ludiek Wandeling
  • Wijnproeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen op uw wensen worden afgestemd.

Optioneel:

Een heerlijk aansluitend driegangen diner. Vraag naar onze restaurantlijst.

Tip:

Tilburg Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangementen eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan