Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Natuurgidsvaartocht in Tilburg

Details over dit uitje

Ga lekker varen met een echte veldbioloog die de fauna en flora in en rondom Tilburg voorziet van interessante verhalen en commentaar voorziet.

Deze Natuurgidsvaartocht van Tilburg Events is voor iedereen die samen met familie of vrienden een paar uur heerlijk wilt vertoeven op de waterwegen rondom Tilburg. Ook in de Piushaven zelf leven allemaal diertjes waar je nog nooit van gehoord hebt!

Tijdens deze varende natuurbelevenis wordt aan boord een vers kopje thee of koffie gedronken in combinatie met een lekker hapje. De Piushaven van Tilburg is op zich al een prachtig gebied om te ontdekken.

Hier leeft van alles onder en boven het water. De laatste jaren heeft de stad flink aan de weg getimmerd om dit stadsdeel een uniek karakter te geven met diverse gezellige horecaetablissementen en hoogwaardige woningbouw.

Inclusief:
  • Privé boot, ruime open vlet
  • Gids van de KNNV (vereniging voor veldbiologie)
  • Koffie, thee en hapjes aan boord

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement in en rondom Tilburg? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken! Bekijk ook onze andere uitjes Tilburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan