Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sushi Workshop in Tilburg

Details over dit uitje

Gebakken vis is passé, rauw vis eten dat is het helemaal! Maar heeft u het toch even gehad met de Hollandse zure haring? Dan is de Sushi Workshop van Tilburg Events helemaal iets voor u! Een ideaal uitje voor met vrienden, familie of collega’s om de banden weer eens te versterken.

Uiteraard is het niet alleen smullen van de sushi, u gaat zelf ook aan de slag. Tijdens deze workshop leert u echte Japanse sushigerechten  te maken. Heeft u wel eens sushi gegeten? Dan weet u dat de presentatie, naast de versheid van de vis, dan ook een van de belangrijkste elementen is. Daarom zal u de nodige technieken worden uitgelegd door onze professional.

Tijdens deze sushi workshop leren we u het maken van de maki sushi-rol, de Nigiri sushi en de Uramaki-rol. We leren u ook het maken van Japanse omeletjes. We maken nog garnalen in een tempura-beslag met panko en als we tijd over hebben gaan we zelf gemaakt sereh-ijs maken. En dat alles onder enthousiaste begeleiding!

Als u een vegetariër bent is dat geen probleem, er zullen voldoende ingrediënten aanwezig zijn om een heerlijk vegetarisch  sushigerecht neer te zetten.

Aan het einde van de workshop kunnen de messen, zeewierstukjes en bamboematjes aan de kant voor een welverdiend stukje sushi met een bijbehorend glaasje wijn. Cheers!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Sushi maken
  • Sushi proeven
  • 5 drankjes (koffie, thee, fris, bier, wijn & saké)
  • Na afloop receptuur mee naar huis
  • Toplocatie hartje Tilburg
  • Te boeken op elke door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan