Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapas Vaartocht in Tilburg

Details over dit uitje

Heerlijk genieten van Spaanse Tapas op het water? De Tapasvaartocht van Tilburg Events neemt jullie mee naar de prachtige natuur rondom Tilburg.

Onder het varen door genieten jullie van verse hapjes en een lekker wijntje of biertje. Het is een oergezellige rondvaart om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in echte Bourgondische stijl af te sluiten.

Geniet van de mooie omgeving rondom de Piushaven en Moerenburg tijdens een twee uur durende vaartocht onder het genot van heerlijke authentieke Spaanse lekkernijen. De Piushaven van Tilburg is op zich al een prachtig gebied om te ontdekken.

De laatste jaren heeft de stad flink aan de weg getimmerd om dit stadsdeel een uniek karakter te geven met diverse gezellige horecaetablissementen en hoogwaardige woningbouw.

Geniet van de rust op het water samen met vrienden of familie en, niet onbelangrijk, eet smakelijk!

Deze rondvaart combineren met andere arrangementen?

Deze rondvaart kan uiteraard prima worden ingepast in een compleet dagprogramma van Tilburg Events. Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers!

Inclusief:
  • Privé boot, ruime open vlet
  • Verse Spaanse Tapas
  • Wijn, bier, frisdrank en borrel aan boord

Rondvaart Tilburg voor kleinere groepen reserveren?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement in en rondom Tilburg? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan