Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 spel in Tilburg

Details over dit uitje

Wie is de Rat en Crazy 88 zijn twee bekende Tv-formats die Nederland in betrekkelijk korte tijd hebben veroverd. Bij Tilburg Events kan je nu elk groepsuitje op basis van een mix van deze twee beleven!

Het avontuurlijke én het dwaze, de ultieme combinatie om elk groepsuitje of vrijgezellenfeestje extra uitdagend en melig te maken.

Jullie worden in het centrum van Tilburg opgesplitst in verschillende teams en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd op een filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de gestelde tijd!

In elk team zit iemand die de teaminzet probeert te ondermijnen, een geniepige saboteur….Door je teamgenoten goed in de gaten te houden, kan je na afloop gissen wie van jullie de ‘Rat’ is geweest.
Van een ludiek optreden als straatmuzikant tot het laten lachen van nietsvermoedende voorbijgangers, de exacte inhoud van de opdrachten blijft nog even geheim! Maar ga er maar vanuit dat het iets is wat jullie nog nooit eerder hebben gedaan.

Na afloop komen jullie bij elkaar in een gezellig Tilburgs café voor de prijsuitreiking en een lekker drankje. Na dit evenement voel je je gegarandeerd een stuk... meliger!

Inclusief
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen € 29,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 27,50: NU € 21,50 p.p. excl. BTW

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan