Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Trappistenklooster Tour met Diner in Tilburg

Details over dit uitje

In Tilburg weten ze hoe bier moet smaken én hoe ze het maken. Bent u een fervent bierliefhebber en heeft u zin om samen met vrienden, collega’s of familie een gezellige bier tour te doen? Dan is de Trappistenklooster Tour van Tilburg Events iets voor u.

U begint deze tour met een bezoek aan een prachtig abdijcomplex waar de monniken elke dag vroeg opstaan om een heerlijk trappistenbiertje te brouwen. U krijgt een rondleiding door de brouwerij en u proeft het lokaal gebrouwen product in het bijbehorende proeflokaal.

Vanaf de abdij gaat de tour per fiets verder naar dinerlocatie ’t Elfde gebod aan de Paleisring in Tilburg. Tijdens het diner of vlak voor het diner geniet u van een bierproeverij waarbij het adagium ‘Gij zult genieten’ zeker niet zal ontbreken.

Bierbrouwerij bezoek Abdij Koningshoeven

Abdij Koningshoeven is beroemd en berucht in de wijde omgeving en niet alleen om de serene sfeer. Dit trappistenklooster exporteert tegenwoordig allerlei soorten bieren over de hele wereld. ‘La Trappe’, het merk dat ze hier produceren, wordt nog steeds op ambachtelijke wijze gebrouwen en het is zeker een feest om als bierliefhebber een kijkje te mogen nemen in de borrelende keuken waar dit goudkleurige wonder tot stand komt. Na een rondleiding door de brouwerij én de proeverij, is een bezoekje aan de kloosterwinkel zeker aan te raden.

Inclusief:

– Bezoek bierbrouwerij Abdij Koningshoeven inclusief bierproeverij

– Fietstocht naar restaurant
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Bierproeverij
– Te boeken op de door u gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan