Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Sterrenvaart in Tilburg

Details over dit uitje

Het is volle maan en jullie worden feestelijk verwelkomd met live muziek! Als de avond is gevallen nemen wij jullie mee over de mooie waterwegen in en rondom Tilburg.

We gooien de trossen los en de Piushaven wordt langzaam uitgevaren. Op het programma staan 6 verschillende soorten thee gecombineerd met heerlijke hapjes. Deze Vollemaans High Tea Rondvaart heeft alles in zich om jullie groepsuitje feestelijk af te sluiten.

Met de lichtjes aan boord en de volle maan ‘aan het zwerk’, wordt het een zeer bijzondere belevenis. De bemanning vertelt ondertussen allerlei wetenswaardigheden over de Piushaven, waarna via de draaibrug door het verrassende Biesbosch-achtige toeloopkanaal verder wordt gevaren over het Wilhelminakanaal.

Onze theesommelier vertelt daarna wat jullie precies gaan proeven en waar deze theesoorten precies vandaan komen. Geniet van het water en de bijzondere smaken!

Deze sfeervolle rondvaart combineren met andere arrangementen of een lekker diner?

Deze rondvaart kan uiteraard prima worden ingepast in een compleet dagprogramma van Tilburg Events of een uitgebreid diner. Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers!

Inclusief:
  • Privé boot, ruime open vlet
  • Presentatie theesommelier Brigitte van Schooten
  • Proeverij van 6 verschillende soorten thee
  • Live muziek aan boord

Rondvaart Tilburg voor kleinere groepen reserveren?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement in en rondom Tilburg? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan