Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij Rondvaart in Tilburg

Details over dit uitje

Een uniek groepsuitje of bedrijfsuitje in de zomer organiseren? Elk jaar en elke midzomernacht organiseren wij deze unieke ‘Wijnproeverij Rondvaart’ rondom Tilburg inclusief allerlei lekkere hapjes.

Samen met schipper en sommelier varen jullie  langs het prachtige natuurschoon dat de omgeving van Tilburg rijk is. De zon gaat langzaam onder en onze sommelier trekt een nieuw flesje rood of wit open.

De Piushaven van Tilburg is op zich al een prachtig gebied om te ontdekken. De laatste jaren heeft de stad flink aan de weg getimmerd om dit stadsdeel een uniek karakter te geven met diverse gezellige horecaetablissementen en hoogwaardige woningbouw.

Van de Piushaven via de Havendijk in de richting van het Wilhelminakanaal varen we zo de natuurrijke omgeving en landerijen rondom Tilburg in.

Proef verschillende soorten wijnen en laat onze sommelier jullie alles vertellen over de afkomst en landstreek. Uiteraard kunnen jullie deze wijnproeverij ook reserveren na bijvoorbeeld een stadsrondleiding van Tilburg Events! Santé!!

Inclusief:
  • Privé boot, ruime open vlet
  • Sommelier aan boord
  • Proeverij van diverse soorten wijnen
  • Lekkere hapjes

Rondvaart Tilburg voor kleinere groepen reserveren?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement in en rondom Tilburg? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan