Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Erotische Bonbons Maken in Tilburg

Details over dit uitje

Wilt u toch een wat spannender uitje waarbij blozen gegarandeerd is. Reserveer dan nu de workshop erotische bonbons maken van Tilburg Events.

Op een gezellige locatie gaat u onder begeleiding aan de slag met het maken van uw eigen chocolaatjes. Dit zijn niet de normale bonbons, maar met leuke vormpjes en met uw eigen fantasie. Onze begeleider helpt u om je ideeën  tot werkelijkheid te brengen.

Onder het genot van een lekker kopje koffie krijgt u het proces uitgelegd van het oogsten, verwerken en tot slot het maken van bonbons met de hand. Na deze uitleg gaat u zelf aan de slag met allerlei ingrediënten om de lekkerste bonbons te kunnen maken. Aarzel vooral niet om uw eigen creativiteit en verbeeldingen te gebruiken. Dit maakt de bonbons alleen maar leuker en erotischer. Na het maken van de bonbons, is er nog de mogelijkheid om deze in eigen stijl te versieren in het thema ‘Erotiek en chocolade’.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

De minimale leeftijd voor het deelnemen is 18 jaar.

Inclusief:
  • Professionele chocolatier
  • Koffie, thee of chocolademelk met een bonbon
  • Drankjes tussendoor
  • Film met uitleg over de historie van chocolade
  • Alle gemaakte chocolaatjes mee naar huis in een doosje (600 gram)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Om nog na te genieten krijgt u allemaal een doosje met zelfgemaakte erotische bonbons mee naar huis om te delen met vriend, vriendin of partner. Brengen jullie ook bij hen een bloos op het gezicht?

Dit uitje is uiteraard ook een gezellige afwisseling tijdens een vrijgezellenfeest. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan