Tilburg Events
8.1 /10 Trustpilot gebaseerd op 7 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Erotische Bonbons Maken in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Erotische Bonbons Maken in Tilburg

Wilt u toch een wat spannender uitje waarbij blozen gegarandeerd is. Reserveer dan nu de workshop erotische bonbons maken van Tilburg Events.

Op een gezellige locatie gaat u onder begeleiding aan de slag met het maken van uw eigen chocolaatjes. Dit zijn niet de normale bonbons, maar met leuke vormpjes en met uw eigen fantasie. Onze begeleider helpt u om je ideeën  tot werkelijkheid te brengen.

Onder het genot van een lekker kopje koffie krijgt u het proces uitgelegd van het oogsten, verwerken en tot slot het maken van bonbons met de hand. Na deze uitleg gaat u zelf aan de slag met allerlei ingrediënten om de lekkerste bonbons te kunnen maken. Aarzel vooral niet om uw eigen creativiteit en verbeeldingen te gebruiken. Dit maakt de bonbons alleen maar leuker en erotischer. Na het maken van de bonbons, is er nog de mogelijkheid om deze in eigen stijl te versieren in het thema ‘Erotiek en chocolade’.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

De minimale leeftijd voor het deelnemen is 18 jaar.

Inclusief:
  • Professionele chocolatier
  • Koffie, thee of chocolademelk met een bonbon
  • Drankjes tussendoor
  • Film met uitleg over de historie van chocolade
  • Alle gemaakte chocolaatjes mee naar huis in een doosje (600 gram)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Om nog na te genieten krijgt u allemaal een doosje met zelfgemaakte erotische bonbons mee naar huis om te delen met vriend, vriendin of partner. Brengen jullie ook bij hen een bloos op het gezicht?

Dit uitje is uiteraard ook een gezellige afwisseling tijdens een vrijgezellenfeest. Veel plezier!

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan