Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Segway rijden in Tilburg

Details over dit uitje

Volgens sommigen hèt voertuig van de toekomst, volgens anderen een instabiele ongelukkenmaker die alleen geschikt is voor zeer vlak plaveisel! Deze tweewieler heeft behoorlijk wat in zijn mars, je moet er alleen recht op proberen te blijven staan.

Organiseer een uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje met de Workshop Segway rijden van Tilburg Events. Wij laten jullie kennis maken met dit moderne vervoersmiddel om er daarna ook nog een stuk mee door de stad te rijden. Gas geven is leuk, je evenwicht bewaren is beter!

De Segway PT is een elektrisch aangedreven tweewieler, waar de bestuurder rechtop op staat. Ook de Segway zelf blijft rechtop staan, dankzij ingewikkelde zaken als gyroscopen, sensoren, microprocessoren en krachtige elektromotoren, waardoor het voertuig in balans kan worden gehouden.

Maar wees niet bang, iedereen die goed ter been is kan op de Segway rijden, mits 16 jaar of ouder.
Voordat we een segway tocht door het centrum van Tilburg doen, geven we jullie alle instructies om veilig over straat te kunnen rijden.

Vermijd stoepranden en andere obstakels, kijk vooral vooruit en niet naar beneden en houd je voorgangers in de gaten. Dan moet het goedkomen!

Inclusief:
  • Professionele instructeurs
  • Instructieles Segway
  • Tocht van circa 1 uur door de stad
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Voor het rijden op de Segway moet de bestuurder 16 jaar of ouder zijn!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan