Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Smartlappen zingen in Tilburg

Details over dit uitje

Smartlappen zingen is geschikt voor jong en oud die van een lach en een traan houden en natuurlijk van Tilburgs eigen Guusje Meeuwis natuurlijk.

Op een locatie helemaal in de sferen van het smartlappen zingen midden in het centrum van Tilburg is dit het ultieme uitje voor het hele gezelschap!

Uiteraard hoeft u niet alle teksten van binnen en van buiten te kennen, iedereen krijgt een tekstboekje met 40 beroemde levensliederen. En het echte levenslied van de bovenste plank heeft uiteraard muzikale begeleiding nodig. In plaats van een muziekje op de achtergrond krijgt u een professionele accordeonist  als muzikale ondersteuning.

Het laatste half uur worden al uw zangtalenten opgenomen zodat u thuis hier nogmaals zelf van kan genieten en natuurlijk ook de buurtjes!

Smeer de kelen en veel plezier!

Inclusief:
  • Brabantse accordeonist
  • Cd opname
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Kruikenstad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip voor ambitieuze nachtegaaltjes:

Als u echt serieus mee wilt zingen en u alle kneepjes van de het Brabantse levenslied onder de knie wilt krijgen, dan hebben we iets speciaals voor u! Wij regelen gewoon het eerste half uur een professionele zangjuf zodat de toontjes op hoogte worden gezet en uw gezelschap in zijn geheel wordt gestemd!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan