The Ratrace 88 spel in Tilburg
Wie is de Mol en Crazy 88 zijn twee bekende Tv-formats die Nederland in betrekkelijk korte tijd hebben veroverd. Bij Tilburg Events kan je nu elk groepsuitje op basis van een mix van deze twee beleven! Het avontuurlijke én het dwaze, de ultieme combinatie om elk groepsuitje of vrijgezellenfeestje extra uitdagend en melig te maken.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Tilburg Express
Een flinke dosis adrenaline en ‘vrij reizen’, het zijn de onlosmakelijke onderdelen van het populaire Tilburg Express van Tilburg Events, hèt event om je groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaal te maken. Bussen, brommers, taxi´s, fietsen en koetsen mogen worden ingezet om de diverse uitgezette checkpoints te bereiken en je mag natuurlijk ook de hulp inschakelen van diverse Kruikezeikers (Tilburgers) die je op je pad tegenkomt. De bedoeling is dat jullie als team zo snel en zo direct mogelijk van checkpoint naar checkpoint reizen. Hoe je dat doet, mag je helemaal zelf bepalen mits het veilig gebeurt!
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht met Lunch en Borrelboot in Tilburg
Fietsend Tilburg ontdekken met de Fietspuzzeltocht – Lunch – Borrelsloep van Tilburg Events, uiteraard met een heerlijke lunch en prachtige rondvaart door de Piushaven.
Vanaf 20 personen
7.0 uur
Favoriet
Oud-Hollandse Spelen in Tilburg
Haal je kinderen weg van het computerscherm en speel de leukste Oud-Hollandse spelletjes in het centrum van Tilburg. Dit gezellige spelprogramma van Tilburg Events wordt georganiseerd voor groepsuitjes, familieuitjes en bedrijfsuitjes met een klein of groter aantal deelnemers. Het concept is bijzonder origineel want nu moeten jullie al je motorische talenten gebruiken in plaats van alleen je ogen. Wie heeft er weleens van mikado gehoord? Wie was er vroeger kampioen Sjoelen, oma of opa?
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht in Tilburg
Een sportief groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren en gelijk de omgeving verkennen? Vanuit Tilburg is het heerlijk fietsen naar bekende monumenten en bezienswaardigheden in het centrum en in de nabije omgeving. Natuurlijk is het nog leuker als er iets op het spel staat. De Fietspuzzeltocht van Tilburg Events leidt uiteindelijk naar een gezellig café of terras waar de hoofdprijs wordt uitgereikt aan het beste puzzelteam. Binnen de gestelde tijd moet de route worden afgelegd…klaar voor de start?
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Tilburg
Tilburg is een veelzijdige stad met voor ieder wat wils! Een verrassende en inspirerende stad met spraakmakende kunst en een lange lijst cultureel erfgoed. Maar hoe verken je Tilburg op een originele manier samen met familie, vrienden of collega’s?
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Crazy 88! Carnavals editie
Als een echte melige Kruikezeiker (Tilburger) zet je de polonaise in! Je hebt weer een doldwaze opdracht voltooid tijdens deze Crazy88! Carnavals editie. Crazy 88 van Tilburg Events is de manier om iets uitdagends van je groepsuitje of bedrijfsuitje te maken. Voer meerdere komische, gekke en doldwaze opdrachten uit en leg ze op camera vast. Alle opdrachten hebben een carnavalesk karakter waar je behoorlijk melig van wordt!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
GPS Fietspuzzeltocht in Tilburg
De meest sportieve puzzeltocht boek je bij Tilburg Events. De GPS Fietspuzzeltocht laat jullie de stad en haar omgeving in al haar facetten op de fiets ontdekken. In teams gaan jullie op pad om met behulp van een GPS-ontvanger om jullie route te vinden en op diverse plekken vragen te beantwoorden over bijzondere monumenten, bijzondere Tilburgers en andere verrassende feiten over de plek waar jullie zijn.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Workshop Action Painting in Tilburg
Een creatief en verrassend groepsuitje organiseren? Deze Action Painting Workshop is de juiste keus als jullie van kleurige en spectaculaire doeken houden. Van Herman Brood tot Jackson Pollock, Action Painting is de ultieme ‘directe’ schilderkunst en is door iedereen aan te leren. Spetters, spatten, vlekken en hele tubes verf worden in één keer over het doek gedrapeerd.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet game in Tilburg
Voor dames die hun vrijgezellenfeest weer eens heel anders willen organiseren, voor doorzetters en meiden met pit! The Wedding Planner van Tilburg Events onthult altijd het grootste organisatietalent in jullie groep en uiteraard ook de grootste chaoot. Met behulp van tablets moeten jullie binnen de gestelde tijd allerlei zaken organiseren voor het aanstaande huwelijk.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Schilderen op Doek in Tilburg
Willen jullie met vrienden of collega’s een creatieve workshop organiseren? De Workshop Schilderen op Doek van Tilburg Events laat jullie volkomen vrij om individueel aan het werk te gaan of als groep een collectief werk te maken. Geschikt voor zowel vriendengroepen of bedrijven die de teambuilding op een bijzondere manier willen bevorderen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Naaktmodel Schilderen in Tilburg
Nee, Tilburg Events laat u in deze workshop niet 'naakt modelschilderen', u gaat een Naaktmodel Schilderen in Tilburg. Wij het model, u de creativiteit.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Tilburg
Het Moorddiner van Tilburg Events zorgt voor een ongekend ‘spannende groepsdynamiek’ en tegelijkertijd voor een zenuwslopend én melig 3-gangen diner. Organiseer samen met vrienden of collega’s een ludiek toneelspel waarbij een moordenaar moet worden ontmaskerd. Jullie komen bijeen in een schaars verlicht Tilburgs restaurant waar recent nog iemand van het leven is beroofd en waar onder leiding van politierechercheur Woudstra het spel van vraag en antwoord in goede banen wordt geleid. Aan de hand van een goed geschreven script krijgt ieder een andere rol toebedeeld. Jullie moeten je allemaal verkleden in de juiste outfit om een rol in stijl te vertolken.
Vanaf 8 personen
4.0 uur
Favoriet
Grote Groepen Arrangement in Tilburg
Voor groepen van 50 of meer personen heeft Tilburg Events een uniek uitje: het Grote Groepen Arrangement met rondleiding, spel, lunch, diner in Tilburg.
Vanaf 50 personen
10 uur
Favoriet
Crazy 88 in Tilburg
De Heuvel in Tilburg is misschien wel het startpunt van jullie unieke Crazy 88 avontuur. Het is een groepsuitje voor durfals met zenuwen van staal, voor meiden met pit en lefgozers die er niet voor terugdeinzen om hun verborgen talenten aan te boren. Voer allerlei uitdagende, komische en knotsgekke opdrachten uit in de binnenstad van Tilburg samen met vrienden en vriendinnen. Leef je uit als straatmuzikant, kus een politieagent(e), ga even op de koffie bij zomaar een willekeurige Tilburger of maak een interview.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Step Challenge Puzzeltocht in Tilburg
Even lekker erop uit met vrienden of collega’s, een beetje sportief door de stad rijden inclusief een beetje competitie? De Step Challenge van Tilburg Events is weer eens wat anders! Jullie rijden op sportieve steps door de stad en moeten onderweg wat antwoorden zien te vinden op de vragen die wij voor jullie klaar hebben liggen. Zo leer je niet alleen de stad beter kennen, je leert gelijk welk been het sterkst is!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Wie is de Rat in Tilburg
Uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Het spel Wie is de Rat ken je natuurlijk al van Tv maar net met een andere naam (Wie is de Mol). Ook tijdens dit spelprogramma van Tilburg Events gaan teams op stap om allerlei uitdagingen aan te gaan. In elk team zit een Rat die de inzet van alle overige teamleden probeert te ondermijnen. Deze geheimzinnige saboteur is, voordat het evenement begint, aangewezen door de spelleiding.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Tilburg
Op zoek naar een CRAZY evenement in Tilburg om je groepsuitje of vrijgezellenfeest extra speciaal te maken? De Crazy Dinner Game van Tilburg Events neemt jullie mee naar drie verschillende restaurants en zorgt voor meest gekke, komische en doldwaze gebeurtenissen. Gezellig eten en in teamverband melig bezig zijn behoren tot de feestelijke ingrediënten van dit groepsuitje!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Tilburg
Speel met Tilburg Events in Tilburg het Ik hou van Holland Dinerspel. Test in deze quiz uw kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Pimp & Ho Party in Tilburg
Zin in een themafeest in Tilburg, van Tilburg Events? De Pimp & Ho Party wordt vergezeld van sexy gastvrouwen en een DJ die voor DJ Tiësto niet onder doet.
Vanaf 50 personen
4.0 uur
Favoriet