checkKies uit 200+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Tilburg
loveGeprezen om service & flexibiliteit

Wat is Tilburg Events?

Tilburg Events is het professionele evenementenbureau voor al uw uitjes en arrangementen in Brabant. Zin in een spannend themafeest, een ontspannen speurtocht of zoekt u nog steeds dat ene unieke bedrijfsfeest? Bij ons boekt u de meest originele tours, events, groepsuitjes, uitstapjes en nog veel meer. Wij zijn niet voor niets in Tilburg neergestreken om onze creatieve diensten aan te bieden. Deze stad heeft namelijk de perfecte sfeer voor onze evenementen. Feestelijk, bourgondisch, cultuur omarmend en creatief tegelijk, uw op maat vorm gegeven uitje bij Tilburg Events is altijd verrassend!

Wie is Tilburg Events?

Tilburg Events is een dynamisch team van enthousiaste medewerkers, creatieve bedenkers, gedreven regelaars en gepassioneerde uitvoerders. Onze mensen gaan altijd op zoek naar nieuwe avonturen in de leukste stad van Brabant. Avonturen die uw uitje in Tilburg zo speciaal maken, belevenissen waar u nog vaak aan terugdenkt en die door onze medewerkers van A tot Z worden verzorgd. Naast onze vaste medewerkers werken wij met geïnspireerde gidsen en begeleiders die van elk uitstapje een feest maken.

Waar staan wij voor?

Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

  • checkAlles is mogelijk
  • checkAfspraak is afspraak
  • checkWij werken met plezier voor uw plezier

Neem contact met ons op!

Contactgegevens
  • Tilburg Events
  • Postbus 10187
  • 5000JD Tilburg
  • KvK nr: 51.36.78.07
  • BTW nr: 8232.59.687.B01
  • Rabobank: NL43RABO0158624351

Ons team

Willem Brandjes
Human Resource Manager
Sander Huisman
Marketing Manager
Jeroen Hoeke
Business Unit Manager
Noortje Baars
Business Unit Manager
Nicky Bovens
Business Unit Manager
Pieter van Dijk
Business Unit Manager
Sanne Doornekamp
Business Unit Manager
Marieke Schilder
Junior Event Manager
Barbara van der Bij
Junior Event Manager
Rene Kok
Event Coordinator
Sjoerd Bootsman
Finance Manager
Arjan van Deuren
Financial Administrator
Shabari Visser
Logistic Coordinator