Kies uit 19 rondleidingen in Tilburg

Een rondleiding rondom of door Tilburg altijd al willen doen? Tilburg Events biedt rondleidingen aan in alle soorten en maten. Onze professionele en ervaren gidsen bieden u tijdens de rondleiding een uniek kijkje in het leven en de cultuur van het Brabantse Tilburg. Mogen wij u een tip geven? Een Walking Dinner in Tilburg doet het altijd goed. Uiteraard zijn er nog vele andere keuzes die gemaakt kunnen worden. Neem een kijkje in ons assortiment en vraag uw vrijblijvende offerte aan!

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Rondleiding met gids door Tilburg
Groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Ga op stap met de professionele gidsen van Tilburg Events en ontdek de boeiende verhalen van deze stad. Tilburg is puur Brabants, Bourgondisch maar zeer zeker ook modern en eigentijds. Heuvel en Markt vormen van oudsher het episch centrum van de stad maar Tilburg bestaat tegenwoordig uit een groot aantal markante stadswijken met allemaal hun eigen identiteit.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Fietstour in Tilburg
Trek erop uit met de stadsgidsen van Tilburg Events en ontdek het mooiste wat Brabant te bieden heeft vanuit het zadel. Je hebt geen tomtom of ANWB-kaart nodig! Jullie Fietstour begint ergens in het centrum van Tilburg waar onze gids zich bij jullie voegt. Daarna volgt een gezellige fietsexcursie in en rondom de stad. Bij Tilburg Events boek je verschillende fietstours van verschillende kilometrages. We kunnen jullie ‘Tour de Tilburg’ centreren rondom het centrum of ook de buitengebieden meenemen! De mooiste Fietstour is natuurlijk als stad én platteland allebei aan bod komen!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kroegentocht in Tilburg
Vrijgezellenfeest of groepsuitje in Tilburg goed beginnen? Bezoek de mooiste en gezelligste kroegen van Tilburg samen met onze professionele stadsgids. Rondom de Heuvelring, het Piusplein en de Stadhuisstraat zitten veel stadscafés die een bezoekje waard zijn. Ook kroegen als Burgemeester Jansen, Café Bakker, Kandinsky en Lokaal Zeven zijn mogelijke adressen waar even kan worden genoten van een lekker drankje!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Tilburg
Groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Tilburg in de Winter ontdekken kan uiteraard geheel culinair! Bij Tilburg Events boek je het Winter Walking Dinner zodat je drie verschillende toprestaurants in het centrum bezoekt onder leiding van een goed geïnformeerde stadsgids.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Steptocht met gids in Tilburg
Organiseer samen met vrienden of collega’s een gezellige ontdekkingstocht door het centrum van Tilburg. In plaats van de benenwagen of de fiets gaan jullie op een sportieve step achter onze stadsgids aan. Op elke straathoek is een interessant verhaal te vertellen over de hedendaagse ontwikkelingen in het centrum of over de vroege historie. Uiteraard wordt eerst even geoefend en worden er enkele handige instructies gegeven. Vermijd stoepranden en probeer vooral te stoppen voor het rode stoplicht! Gelukkig zitten er een paar stevige remmen op elke step.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Tilburg
Groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Tilburg ontdekken kan uiteraard geheel culinair! Bij Tilburg Events boek je het Walking Dinner zodat je drie verschillende toprestaurants in het centrum bezoekt onder leiding van een goed geïnformeerde stadsgids. Tussen de bezoekjes aan de restaurants door zal onze gids de mooiste verhalen over Tilburg vertellen. Het Walking Dinner is dan ook een combinatie van culturele en culinaire verkenningen!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Stadswandeling-op-maat in Tilburg
Eigentijds, typisch Brabants, modern, chique, op elke straathoek in Tilburg kan weer een ander kenmerk van de stad worden genoemd. Om Tilburg echt te ontdekken ga je op stap met professionele stadsgidsen die in deze stad zijn geboren en getogen. Dus dat worden verhalen, anekdotes en ontboezemingen vanuit het hart! Wij organiseren diverse stadswandelingen op maat door Tilburg voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes, geheel op maat voor zowel kleine als grotere groepen. In diverse stadswijken kan een stadswandeling op maat worden georganiseerd.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Walking Brunch in Tilburg
Wil je met vrienden of collega’s genieten van de beste restaurants en eetgelegenheden van Tilburg? De Walking Brunch van Tilburg is de ultieme mix van culinair genot en culturele ontdekkingen. Jullie zullen aanschuiven in drie verschillende restaurants voor steeds weer een ander gerecht. Tussen de bezoekjes door gaan jullie op stap met onze stadsgids voor wat interessante verhalen en anekdotes over het heden, het verleden en de toekomst van Tilburg. Brabant op z’n best dus!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Workshop Segway rijden in Tilburg
Volgens sommigen hèt voertuig van de toekomst, volgens anderen een instabiele ongelukkenmaker die alleen geschikt is voor zeer vlak plaveisel! Deze tweewieler heeft behoorlijk wat in zijn mars, je moet er alleen recht op proberen te blijven staan. Organiseer een uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje met de Workshop Segway rijden van Tilburg Events. Wij laten jullie kennis maken met dit moderne vervoersmiddel om er daarna ook nog een stuk mee door de stad te rijden. Gas geven is leuk, je evenwicht bewaren is beter!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Winter Walk in Tilburg
Een rondleiding als winteruitje in Tilburg? Tilburg Events neemt u in de Winter Walk mee naar bezienswaardigheden, inclusief lekkere warme choco of koffie.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Trappistenklooster Tour met Diner in Tilburg
In Tilburg weten ze hoe bier moet smaken én hoe ze het maken. Bent u een fervent bierliefhebber en heeft u zin om samen met vrienden, collega’s of familie een gezellige bier tour te doen? Dan is de Trappistenklooster Tour van Tilburg Events iets voor u. U begint deze tour met een bezoek aan een prachtig abdijcomplex waar de monniken elke dag vroeg opstaan om een heerlijk trappistenbiertje te brouwen. U krijgt een rondleiding door de brouwerij en u proeft het lokaal gebrouwen product in het bijbehorende proeflokaal.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Tandemtour in Tilburg
Groepsuitje in duo’s organiseren? De Tandem Tour van Tilburg Events is er voor koppels die samen de stad willen doorkruizen of groepen die op een ludieke manier Tilburg willen verkennen. Samen met onze begeleiders rijden jullie een stuk door de stad en horen jullie wat typische Brabantse humor en fraaie bespiegelingen en anekdotes over de plekken waar jullie langs rijden. Voordat de tocht begint, gaan we eerst even oefenen. Een kijken of opstappen al voor problemen zorgt….
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Beppen en Steppen Brunch in Tilburg
De Beppen en Steppen Brunch van Tilburg Events is een sportief én culinair hoogtepunt tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje. Verken Tilburg op unieke wijze en bezoek drie verschillende toprestaurants door op een step de stad te doorkruizen. Onze stadsgidsen zullen jullie begeleiden naar het volgende restaurant terwijl jullie je linkerbeen of rechter trainen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ludieke Wandeling in Tilburg
Zijn jullie op zoek naar een stadswandeling vol humor en theater? Dan is de Ludieke Wandeling van Tilburg Events echt iets voor jullie! Geen saaie bespiegelingen over jaar x met gebeurtenis y maar een getemporiseerde aanéénrijging van potsierlijke uitspraken met een flinke dosis Brabantse gekkigheid op basis van de unieke Tilburgse tongval. En toch komen jullie zo meer te weten over de historie van Tilburg door de verbale verrassingen waardoor deze ludieke wandeling tot leven komt. Dit is dan ook de vrije school van de stadswandelingen!
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Solex Tour in Tilburg
Een uitbundig groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren op een origineel vervoersmiddel? De Solex Tour van Tilburg Events doe je op antieke Solexen die uit de mottenballen zijn gehaald voor een heerlijke ontdekkingstocht door de stad. Aanlopen, pruttelen en gas! Met zo’n kapje op je hoofd wordt zo’n selfie toch bijzonder en met die verkeersdrempels onderweg wordt het nog leuker. Het enige wat je nodig hebt is een bromfietscertificaat of rijbewijs. Dat goede humeur komt vanzelf wel!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Biking Brunch in Tilburg
Een culinair groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren op de fiets? Samen een stuk fietsen is natuurlijk leuk, maar tussendoor Bourgondisch genieten is toch echt beter! Tijdens de Biking Brunch van Tilburg Events zetten jullie je groepsuitje of bedrijfsuitje in het teken van lekker sportief bezig zijn om, tussen al die energieke uitspattingen door, ook nog heerlijk te genieten in drie verschillende toprestaurants. Onze stadsgidsen zorgen intussen voor de mooiste verhalen en anekdotes.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Biking Dinner in Tilburg
’s-Avonds nog even de beentjes losmaken en lekker culinair genieten in de beste restaurants van Tilburg? Met het Biking Dinner van Tilburg Events weet je tenminste zeker dat alle verloren calorieën weer met verrukkelijke ingrediënten worden aangevuld. Stap op de fiets samen met onze stadsgids en rij van restaurant naar restaurant en hoor ondertussen mooie, verrassend en onthullende verhalen over de stad en haar historie.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen, Opscheppen en Steppen in Tilburg
Met één been op een sportieve step en met het andere in een gezellig Tilburgs restaurant, zo zou je in het kort het Beppen, Opscheppen en Steppen arrangement van Tilburg Events kunnen samenvatten. Wij nemen jullie mee naar drie verschillende restaurants in het centrum van de stad maar dan op een bijzondere manier; rijdend op een mooie blinkende ‘kick-bike’. Samen met onze stadsgidsen beleven jullie een culinair, cultureel én sportief groepsuitje!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Workshop Suppen in Tilburg
Ontdek de andere kant van Tilburg zo als menig mens al kent. Tilburg biedt een mooi stukje water in de Piushaven. De haven is ontwikkeling en heeft steeds meer te bieden. Tilburg Events kan u dit gebied op een bijzondere manier laten ontdekken, namelijk per surfboard en een peddel, ook wel Suppen genoemd. Dit uitje is geschikt voor zowel jong als oud!
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet