Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Solex Tour in Tilburg

Details over dit uitje

Een uitbundig groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren op een origineel vervoersmiddel? De Solex Tour van Tilburg Events doe je op antieke Solexen die uit de mottenballen zijn gehaald voor een heerlijke ontdekkingstocht door de stad.

Aanlopen, pruttelen en gas! Met zo’n kapje op je hoofd wordt zo’n selfie toch bijzonder en met die verkeersdrempels onderweg wordt het nog leuker. Het enige wat je nodig hebt is een bromfietscertificaat of rijbewijs. Dat goede humeur komt vanzelf wel!

Eerst geven we jullie even wat handige instructies. Hoe je ´m aankrijgt bijvoorbeeld, altijd handig om te weten. Vervolgens krijgen jullie van ons een kaart met een mooie route en rij je met het hele gezelschap vervolgens met 20 km/uur knorrend weg! Er is altijd iemand die ‘m niet aankrijgt, maar daar zijn wij dan weer voor!
Onderweg kan uiteraard even gestopt worden om een terrasje te pakken of te genieten van een fris biertje in een gezellig stadscafé. De Solexen moeten helaas weer worden geretourneerd maar één ding is zeker; die foto’s zien er echt tof uit!

Inclusief:
  • Huur antieke Solex per persoon
  • Kaart en route, uitleg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Tilburg Events organiseert elke Solex Tour op maat!

Willen jullie met een grotere groep een rondleiding organiseren of deze Solex Tour inpassen in een compleet dagprogramma inclusief lunch of diner? Al onze arrangementen worden op maat georganiseerd. Vraag het onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Want to experience Tilburg with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Tilburg.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan