8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 180 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars spel in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ranking the Stars spel in Tilburg

Ranking The Stars in Tilburg maakt van elke gelegenheid een feest! Of jullie nu een bedrijfsuitje willen organiseren of samen met de hele familie iets bijzonders willen beleven.

Op zeer ludieke wijze worden jullie door onze quizmaster ondervraagd naar jullie ondeugende geheimpjes en rare karaktertrekjes.

Ranking The Stars is onthullend maar vooral lachwekkend. Het concept lijkt op het gelijknamige Tv-programma, maar het wordt geheel op jullie groepsgrootte georganiseerd inclusief een prachtig decor.

Voordat we de quiz gaan organiseren, willen we eerst wat meer over iedereen weten. Jullie krijgen van ons dan ook van tevoren een vragenlijst toegestuurd die ‘naar waarheid’ moet worden ingevuld.

Wie heeft de meeste relaties achter de rug en wie is erg verlegen? Wie van jullie doet net iets te veel aan zijn of haar uiterlijk? De antwoorden op deze vragen worden verwerkt om uiteindelijk onze quizmaster de juiste vragen te laten stellen.

Ranking The Stars kan ook een teams worden gespeeld. In koppels van twee of teams van drie gaan jullie de strijd aan met elkaar. Dit uitje is ook een aanrader voor vrijgezellenfeesten!

Ronde 1 & 3

Wie kent wie echt goed? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. We zullen geregeld een muziekfragment ten gehore brengen dat gegarandeerd zal leiden tot een gezellige sfeer. Weet je wat anderen vroeger wilde worden of met wie ze wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of je het nou weet of niet.. het gaat sowieso onthuld worden!

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog jullie geklasseerd zijn per kwestie. Tijdens de quiz dien je in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om de antwoorden te motiveren. Oei… zie jezelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Welk team sleept de meeste punten in de wacht? Na afloop worden de behaalde punten razendsnel bij elkaar opgeteld en kunnen jullie je opmaken voor de feestelijke prijsuitreiking!

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum Tilburg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Drankarrangement:

Niet telkens je knip hoeven te trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan