Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars spel in Tilburg

Details over dit uitje
Ranking the Stars Bedrijfsuitje in Amsterdam

Ranking The Stars in Tilburg maakt van elke gelegenheid een feest! Of jullie nu een bedrijfsuitje willen organiseren of samen met de hele familie iets bijzonders willen beleven.

Op zeer ludieke wijze worden jullie door onze quizmaster ondervraagd naar jullie ondeugende geheimpjes en rare karaktertrekjes.

Ranking The Stars is onthullend maar vooral lachwekkend. Het concept lijkt op het gelijknamige Tv-programma, maar het wordt geheel op jullie groepsgrootte georganiseerd inclusief een prachtig decor.

Voordat we de quiz gaan organiseren, willen we eerst wat meer over iedereen weten. Jullie krijgen van ons dan ook van tevoren een vragenlijst toegestuurd die ‘naar waarheid’ moet worden ingevuld.

Wie heeft de meeste relaties achter de rug en wie is erg verlegen? Wie van jullie doet net iets te veel aan zijn of haar uiterlijk? De antwoorden op deze vragen worden verwerkt om uiteindelijk onze quizmaster de juiste vragen te laten stellen.

Ranking The Stars kan ook een teams worden gespeeld. In koppels van twee of teams van drie gaan jullie de strijd aan met elkaar. Dit uitje is ook een aanrader voor vrijgezellenfeesten!

Ronde 1 & 3

Wie kent wie echt goed? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. We zullen geregeld een muziekfragment ten gehore brengen dat gegarandeerd zal leiden tot een gezellige sfeer. Weet je wat anderen vroeger wilde worden of met wie ze wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of je het nou weet of niet.. het gaat sowieso onthuld worden!

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog jullie geklasseerd zijn per kwestie. Tijdens de quiz dien je in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om de antwoorden te motiveren. Oei… zie jezelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Welk team sleept de meeste punten in de wacht? Na afloop worden de behaalde punten razendsnel bij elkaar opgeteld en kunnen jullie je opmaken voor de feestelijke prijsuitreiking!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum Tilburg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Drankarrangement:

Niet telkens je knip hoeven te trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan