Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Tilburg

Details over dit uitje
Ranking the Stars Diner

Geniet van een heerlijk 3-gangen diner terwijl je met vrienden, familie of collega’s Ranking The Stars speelt. Het is misschien wel de ultieme gangmaker voor jullie vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitje!

Grappige geheimen, rare karaktertrekken en het liefdesleven van deze of gene komen uiteraard aan bod. Ranking The Stars zorgt dat je je verlegenheid snel kwijtraakt.

Voordat we de quiz gaan organiseren, willen we eerst wat meer over iedereen weten. Jullie krijgen van ons dan ook van tevoren een vragenlijst toegestuurd die ‘naar waarheid’ moet worden ingevuld.

Wie heeft de meeste relaties achter de rug en wie van jullie is bijna te verlegen? Wie van jullie doet net iets te veel aan zijn of haar uiterlijk? De antwoorden op deze vragen worden verwerkt om uiteindelijk onze quizmaster de juiste vragen te laten stellen.

Tussen het spelprogramma door serveren we overheerlijke gerechten en een glaasje wijn. In twee spelronden ontdekken we wie van wie het meeste weet.

Wie is een echte womanizer en heeft er twee aan elke vinger? Welke dame staat eigenlijk een beetje te lang voor de spiegel? Wie heeft het meeste paar schoenen, wie weet het meeste van wie en waarom eigenlijk?

Uiteraard zal ieder team een ‘ranking’ moeten maken. Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze spelleider de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • 3 gangendiner in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijsje voor de winnaar
  • Locatie in centrum van de stad
  • Te boeken op door jullie gewenste dag en tijdstip!

Drankarrangement:

Niet telkens je knip trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan