Kies uit 48 Workshops in Tilburg

Op een creatieve manier uw dag invullen, plezier hebben en ook nog eens iets extra’s leren? Tilburg Events zorgt dat deze combinatie mogelijk is door vele verschillende workshops aan te bieden. Wat dacht u van een Kookworkshop om het ook nog eens culinair te maken of een Cursus plat Brabants om met elke Brabander te kunnen communiceren. Al met al, uw gezelschap wordt gegarandeerd begeleid door echte professionals.

Neem contact op met ons op en bespreek alle details om uw workshop geheel op basis van uw eigen wensen vorm te geven.

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Workshop Segway rijden in Tilburg
Volgens sommigen hèt voertuig van de toekomst, volgens anderen een instabiele ongelukkenmaker die alleen geschikt is voor zeer vlak plaveisel! Deze tweewieler heeft behoorlijk wat in zijn mars, je moet er alleen recht op proberen te blijven staan. Organiseer een uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje met de Workshop Segway rijden van Tilburg Events. Wij laten jullie kennis maken met dit moderne vervoersmiddel om er daarna ook nog een stuk mee door de stad te rijden. Gas geven is leuk, je evenwicht bewaren is beter!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Cursus Plat Brabants in Tilburg
Een leerzame, maar vooral lachwekkende workshop om uw Brabants naar een hoger niveau te tillen. De cabaretier van Tilburg Events, laat u maar al te graag de Brabantse tongval oefenen, zodat u met zijn alle overweg kunnen met het Brabantse volk.
Vanaf 12 personen
1.0 uur
Favoriet
Workshop Paaldansen in Tilburg
Altijd al eens willen schitteren in de dans der verleiding. Met de Workshop Paaldansen van Tilburg Events is dit mogelijk! Zo’n 2 uur lang zal onze flexibele instructrice u onderwijzen in deze edele dans.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Wijnproeverij in Tilburg
De kunst van het proeven, het vergelijken van wijnen uit verschillende landstreken, het benoemen van de smaken, de vinificatie van de wijn, het komt allemaal aan bod tijdens deze gezellige Wijnproeverij van Tilburg Events. Het is een Bourgondische ontdekkingstocht naar de ultieme smaakessentie. Na afloop van deze wijnproeverij kan je met elke sommelier een goed gesprek aanknopen!
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Disco Dansen in Tilburg
Altijd al eens terug in de tijd willen gaan om de oude tijden te herleven? Dan is de workshop disco dansen zeker iets voor u! Laat uw dansmoves maar eens zien en gooi die heupen maar weer eens lekker los!
Vanaf 11 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Percussie in Tilburg
Het ritme van Afrika is dichterbij dan u zou denken. De opzwepende en enthousiaste Workshop Percussie van Tilburg Events brengt u gegarandeerd in Afrikaanse sferen. Een leuk uitje voor het bedrijf of de familie voor 1,5 uur trommelend plezier!
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Champagne & Bubbels Proeverij in Tilburg
Een bruisend groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in Tilburg? Proef de lekkerste mousserende ‘druivendrankjes’ tijdens deze Champagne & Bubbels Proeverij van Tilburg Events. Jullie worden ontvangen in een gezellig proeflokaal in hartje Tilburg waar onze goedlachse vinoloog klaar staat om enkele mooie flesjes te ontkurken. Vanwege de veiligheid zal hij het dit keer niet met zijn sabel doen.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Djembé in Tilburg
Ga samen met onze begeleider op reis door de Afrikaanse wereld van muziek. Transformeer uzelf om tot een echte Afrikaanse krijgsheer in deze muzikale workshop van Tilburg Events.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Poker Workshop in Tilburg
Wilt u leren hoe u het echte geld verdiend zou moeten worden? De specialisten van de Poker Workshop van Tilburg Events leren u alle ins en outs om misschien wel schatrijk te worden!
Vanaf 6 personen
3.0 uur
Favoriet
Gin & Tonic Proeverij in Tilburg
Een hip en gezellig groepsuitje organiseren in het centrum van Tilburg? Gin & Tonic is als drankje al enige tijd populair in heel Nederland. Een decennium geleden keek elke ober je nog een beetje vreemd aan als je een Gin & Tonic bestelde, maar deze drank heeft steevast een vaste plaats veroverd op vele menukaarten. Tijdens deze Gin & Tonic proeverij van Tilburg Events kom je nu eens exact te weten hoe de drank wordt gemaakt en wat je er allemaal voor creatiefs mee kunt doen.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Erotische Bonbons Maken in Tilburg
Wilt u toch een wat spannender uitje waarbij blozen gegarandeerd is. Reserveer dan nu de workshop erotische bonbons maken van Tilburg Events.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Workshop Salsa en Merengue in Tilburg
Leer de leukste dansen tijdens de Salsa en Merengue workshop van Tilburg Events en maak van uw uitje in Breda een exotische belevenis.
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Bierbrouw Workshop in Tilburg
Je drinkt het al een tijdje, je hebt een eigen smaak en je wilt weleens weten hoe ze dat gerstenat nou eigenlijk maken? De gezelligste brasserie van Tilburg is dé locatie voor een gezellige Bierbrouw Workshop samen met vrienden of collega’s. Met de juiste ingrediënten en een beetje geluk gaan jullie tijdens deze workshop van Tilburg Events je eigen biertje brouwen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Etagère Maken in Tilburg
Creëer uw eigen etagère om thuis in gebruik te kunnen nemen voor chocolaatjes, hapjes en nog veel meer lekkers. Het kan met de workshop etagère maken van Tilburg Events.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Samba Workshop in Tilburg
De Braziliaanse sferen altijd al een keer willen proeven? Leer dan de echte Latijns-Amerikaanse samba ritmes in de vingers te krijgen. Nou ja, vingers? Beter gezegd: in de voeten.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Workshop Visagie in Tilburg
Hoe gebruik je een concealer, hoe breng je een foundation op de juiste manier aan? Welkom op de meest informatieve Visagie Workshop van Tilburg. In circa 2,5 uur leren jullie alles over de modernste visagietechnieken en wat echte professionals tegenwoordig allemaal gebruiken om echte ‘beauty’ te creëeren. Wacht nog even met die rouge, wat doen we eigenlijk met de ogen en hoe behandelen we de wenkbrauwen? Deze workshop focust echt op de techniek en op een grondige voorbereiding!
Vanaf Minimaal 10 personen
2.5 uur uur
Favoriet
Workshop Fingerfood Maken in Tilburg
Laat onze professionele chef u de kneepjes van het vak leren en gezamenlijk de lekkerste amuses bereiden. Hiermee veranderd uw uitje gegarandeerd in een waar kookfestijn.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Workshop Smartlappen zingen in Tilburg
?Smartlappen zingen is geschikt voor jong en oud die van een lach en een traan houden en natuurlijk van Tilburgs eigen Guusje Meeuwis natuurlijk.
Vanaf 12 personen
1.0 uur
Favoriet
Kleuranalyse Workshop in Tilburg
Groepsuitje met al je vriendinnen organiseren? Beauty komt door kleur en vooral door kleurcombinaties die goed bij elkaar passen! Voordat je make-up gaat kopen of zelf als visagiste aan de slag gaat, is het handig als je weet welke kleur precies bij jou past. Wil je meer weten over welk seizoenstype je bent, welke kleurencombinaties precies bij jullie passen en welke niet? Doe de Kleuranalyse Workshop van Tilburg Events samen met vriendinnen en kom allemaal thuis met een persoonlijke kleuranalyse.
Vanaf Minimaal 10 personen
2.5 uur uur
Favoriet
Workshop Goochelen in Tilburg
Altijd al gefascineerd geweest over de goochelkunsten op tv en tijdens shows? Dan is dit uw kans om achter alle waarheden te komen van de magische wereld. Betreed de wereld van magie en leer zelf allerlei trucjes om zelf de goochelaar te kunnen uithangen.
Vanaf 15 personen
1.0 uur
Favoriet