Kies uit 48 Workshops in Tilburg

Op een creatieve manier uw dag invullen, plezier hebben en ook nog eens iets extra’s leren? Tilburg Events zorgt dat deze combinatie mogelijk is door vele verschillende workshops aan te bieden. Wat dacht u van een Kookworkshop om het ook nog eens culinair te maken of een Cursus plat Brabants om met elke Brabander te kunnen communiceren. Al met al, uw gezelschap wordt gegarandeerd begeleid door echte professionals.

Neem contact op met ons op en bespreek alle details om uw workshop geheel op basis van uw eigen wensen vorm te geven.

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Workshop Barista in Tilburg
Onze Barista neemt u mee op reis door de wereld van koffie. Alle feitjes worden ontrafeld om uiteindelijk het lekkerste bakje koffie te kunnen zetten.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
High Tea Workshop in Tilburg
Een gezellige en uitdagende workshop, met een overheerlijk einde. Maak het allemaal mee met deze high tea workshop van Tilburg Events.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Tapas Workshop in Tilburg
Opzoek naar een uitje voor uzelf en voor uw vrienden, collega’s of familie en ook nog opzoek naar iets culinairs? Stop dan met zoeken. De Tapas Workshop van Tilburg Events zorgt voor een gezellige sfeer binnen uw groep, nieuwe kennis en een heerlijk hapje eten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Workshop Bonbons Maken in Tilburg
Tijdens deze lust verwekkende workshop van Tilburg Events wordt u op de proef gesteld door met de lekkerste Fair Trade chocolade te werken. Zie daar maar eens van af te blijven!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Kook Workshop in Tilburg
Leer tijdens deze workshop samen met echte chefs in een kookstudio in Tilburg, de (Michelin)sterren van de hemel te koken en uw eigen diner geheel zelf samen te stellen!
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Workshop Vetkopjes Maken in Tilburg
Bent u een echte dierenliefhebber en in het speciaal een liefhebber van onze gevleugelde vriend? Dan is de Workshop Vetkopjes Maken van Tilburg Events echt iets voor u!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Buikdansen in Tilburg
Bent u weer eens toe aan een gezellig en actieve workshop waarbij u de heupen los kunnen gooien? Dan is de workshop buikdansen zeer zeker een aanrader!
Vanaf 11 personen
1.5 uur
Favoriet
Lachworkshop in Tilburg
Echt in een scheur liggen van het lachen? Met de lachworkshop van Tilburg Events is dit mogelijk.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Videoclip Opnemen in Tilburg
Altijd jaloers geweest op al die artiesten op MTV die een eigen prachtige videoclip hebben? Dat is nu verleden tijd. Bij Tilburg Events kan u nu uw eigen Videoclip Opnemen in Tilburg. Een droom die uitkomt!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Workshop Burlesque Dansen in Tilburg
Betreed de wereld van Burlesque en leer verleiden zoals u nog nooit hebt gedaan. Volg deze workshop bij Tilburg Events en u wordt gegarandeerd een verleidster waar niemand nee tegen kan zeggen!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Lama Workshop in Tilburg
De Lama workshop brengt bij iedereen de komiek naar boven. Improviseren, acteren en de creatieve geest op de loop laten is het ideale recept. Om nou echt het maximale naar boven te halen zal u ondersteund worden door de meest komische ceremoniemeester van Tilburg!
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Workshop Cheerleading in Tilburg
Wil je nu echt eens ervaren hoe het is om een cheerleader te zijn? Reserveer dan nu de workshop cheerleading van Tilburg Events voor zowel jong als oud.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Linedancing in Tilburg
Wilt u de cowboy of cowgirl in u loslaten met de meest bekende dans van Amerika? Dan hebben wij de perfecte workshop voor u!
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Cocktails Maken in Tilburg
Tijdens deze workshop leert u uw eigen cocktail te maken zoals een Mojito, Blue Lagoon, Long Island Ice Tea of een van de andere verfrissende cocktails. Dit allemaal onder leiding van een professionele shaker.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Lipdub Workshop in Tilburg
Of u nu met het bedrijf, familie of vrienden opstap bent, de Lipdub workshop is de meest memorabele aanvulling van uw dag in Tilburg.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Cupcakes Maken in Tilburg
Heeft u thuis al wel eens cupcakes gemaakt maar wilt u toch de professionele kant op? Reserveer dan nu de workshop cupcakes maken bij Tilburg Events en leer alle kneepjes om een ware banketbakker te worden.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Mozaïeken in Tilburg
Altijd onder de indruk van andermans mozaïek werk? Met de workshop Mozaïeken van Tilburg Events kan u dit nu zelf. Creatief aan de slag met gekleurde steentjes met als resultaat een eigen mozaïek van schitterend geglazuurd materiaal.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Segway rijden in Tilburg
Volgens sommigen hèt voertuig van de toekomst, volgens anderen een instabiele ongelukkenmaker die alleen geschikt is voor zeer vlak plaveisel! Deze tweewieler heeft behoorlijk wat in zijn mars, je moet er alleen recht op proberen te blijven staan. Organiseer een uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje met de Workshop Segway rijden van Tilburg Events. Wij laten jullie kennis maken met dit moderne vervoersmiddel om er daarna ook nog een stuk mee door de stad te rijden. Gas geven is leuk, je evenwicht bewaren is beter!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Cursus Plat Brabants in Tilburg
Een leerzame, maar vooral lachwekkende workshop om uw Brabants naar een hoger niveau te tillen. De cabaretier van Tilburg Events, laat u maar al te graag de Brabantse tongval oefenen, zodat u met zijn alle overweg kunnen met het Brabantse volk.
Vanaf 12 personen
1.0 uur
Favoriet
Workshop Paaldansen in Tilburg
Altijd al eens willen schitteren in de dans der verleiding. Met de Workshop Paaldansen van Tilburg Events is dit mogelijk! Zo’n 2 uur lang zal onze flexibele instructrice u onderwijzen in deze edele dans.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet