Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Mozaïeken in Tilburg

Details over dit uitje

Altijd onder de indruk van andermans mozaïek werk? Met de workshop Mozaïeken van Tilburg Events kan u dit nu zelf. Creatief aan de slag met gekleurde steentjes met als resultaat een eigen mozaïek  van schitterend geglazuurd materiaal.

Bedoeld voor volwassenen, maar zeker ook voor de kids. Een uitermate geschikt familie-uitje!

Met deze workshop is het mogelijk om uw eigen leefomgeving te pimpen. Het huisnummerbordje, een spiegel voor aan de wand of een mooie vaas voor op uw eettafel. Alles is mogelijk!

De workshop Mozaïeken bevindt zich in ‘De Workshop’,  een ruimte in Tilburg waar uw creativiteit gestimuleerd zal worden. Op deze locatie worden zelfs gehele meubels 'gemozaïekt'.

Is het idee voor een vaas toch niet uitdagend genoeg voor u? Dan is het ook mogelijk om gezamenlijk aan een groot object te werken. Misschien een nieuwe stoel voor opa en oma? Of een creatie voor bruid of bruidegom? Uw creativiteit kent bij deze kleurrijke workshop geen grenzen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Groot assortiment mozaïeksteentjes
  • Grote creatieve ruimte
  • Teambuilding
  • Koffie, thee en limonade

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan