Kies uit 118 bedrijfsuitjes in Tilburg

Een leuke dag beleven in Tilburg met uw collega’s of zakenpartners? Neem een kijkje in het assortiment van Tilburg Events en laat uw dag volledig verzorgen. De bedrijfsuitjes van Tilburg Events staan garant voor fun, feest en vertier. Uiteraard ook als u het iets serieuzer wilt aanpakken hebben wij fantastische culturele en culinaire bedrijfsuitjes. Reserveer bijvoorbeeld bedrijfsuitjes zoals een Walking Dinner met gids of een Gin & Tonic Proeverij. Heeft u toch iets anders in gedachte? Dan kunt u alsnog uw bedrijfsuitje op maat laten organiseren.

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Crazy Winter Game in Tilburg
Sneeuwballengevecht op de Heuvel in Tilburg, of een Brabantse dame verleiden voor een kus, of aanbellen voor een kopje koffie, het kan allemaal tijdens deze Crazy Winter Game.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Flikken Tilburg
Een spannend groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren met een competitief element? Stap in de schoenen van een echte politierechercheur en los samen met vrienden of collega’s een sinistere moordzaak op. Jullie zijn geen figuranten tijdens Flikken Tilburg maar beleven een spannend moordonderzoek vanaf de eerste rij. Probeer met jullie eigen onderzoeksteam het moordwapen en de DNA sporen te vinden. Jullie spelen tegen elkaar en tegen de andere onderzoeksteams.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Kroegentocht in Tilburg
Vrijgezellenfeest of groepsuitje in Tilburg goed beginnen? Bezoek de mooiste en gezelligste kroegen van Tilburg samen met onze professionele stadsgids. Rondom de Heuvelring, het Piusplein en de Stadhuisstraat zitten veel stadscafés die een bezoekje waard zijn. Ook kroegen als Burgemeester Jansen, Café Bakker, Kandinsky en Lokaal Zeven zijn mogelijke adressen waar even kan worden genoten van een lekker drankje!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Steptocht met gids in Tilburg
Organiseer samen met vrienden of collega’s een gezellige ontdekkingstocht door het centrum van Tilburg. In plaats van de benenwagen of de fiets gaan jullie op een sportieve step achter onze stadsgids aan. Op elke straathoek is een interessant verhaal te vertellen over de hedendaagse ontwikkelingen in het centrum of over de vroege historie. Uiteraard wordt eerst even geoefend en worden er enkele handige instructies gegeven. Vermijd stoepranden en probeer vooral te stoppen voor het rode stoplicht! Gelukkig zitten er een paar stevige remmen op elke step.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Tilburg
Groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Tilburg ontdekken kan uiteraard geheel culinair! Bij Tilburg Events boek je het Walking Dinner zodat je drie verschillende toprestaurants in het centrum bezoekt onder leiding van een goed geïnformeerde stadsgids. Tussen de bezoekjes aan de restaurants door zal onze gids de mooiste verhalen over Tilburg vertellen. Het Walking Dinner is dan ook een combinatie van culturele en culinaire verkenningen!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Brunch in Tilburg
Wil je met vrienden of collega’s genieten van de beste restaurants en eetgelegenheden van Tilburg? De Walking Brunch van Tilburg is de ultieme mix van culinair genot en culturele ontdekkingen. Jullie zullen aanschuiven in drie verschillende restaurants voor steeds weer een ander gerecht. Tussen de bezoekjes door gaan jullie op stap met onze stadsgids voor wat interessante verhalen en anekdotes over het heden, het verleden en de toekomst van Tilburg. Brabant op z’n best dus!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Flikken Diner in Tilburg
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het centrum van Tilburg. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Workshop Segway rijden in Tilburg
Volgens sommigen hèt voertuig van de toekomst, volgens anderen een instabiele ongelukkenmaker die alleen geschikt is voor zeer vlak plaveisel! Deze tweewieler heeft behoorlijk wat in zijn mars, je moet er alleen recht op proberen te blijven staan. Organiseer een uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje met de Workshop Segway rijden van Tilburg Events. Wij laten jullie kennis maken met dit moderne vervoersmiddel om er daarna ook nog een stuk mee door de stad te rijden. Gas geven is leuk, je evenwicht bewaren is beter!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Tandemtour in Tilburg
Groepsuitje in duo’s organiseren? De Tandem Tour van Tilburg Events is er voor koppels die samen de stad willen doorkruizen of groepen die op een ludieke manier Tilburg willen verkennen. Samen met onze begeleiders rijden jullie een stuk door de stad en horen jullie wat typische Brabantse humor en fraaie bespiegelingen en anekdotes over de plekken waar jullie langs rijden. Voordat de tocht begint, gaan we eerst even oefenen. Een kijken of opstappen al voor problemen zorgt….
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Beppen en Steppen Brunch in Tilburg
De Beppen en Steppen Brunch van Tilburg Events is een sportief én culinair hoogtepunt tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje. Verken Tilburg op unieke wijze en bezoek drie verschillende toprestaurants door op een step de stad te doorkruizen. Onze stadsgidsen zullen jullie begeleiden naar het volgende restaurant terwijl jullie je linkerbeen of rechter trainen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ludieke Wandeling in Tilburg
Zijn jullie op zoek naar een stadswandeling vol humor en theater? Dan is de Ludieke Wandeling van Tilburg Events echt iets voor jullie! Geen saaie bespiegelingen over jaar x met gebeurtenis y maar een getemporiseerde aanéénrijging van potsierlijke uitspraken met een flinke dosis Brabantse gekkigheid op basis van de unieke Tilburgse tongval. En toch komen jullie zo meer te weten over de historie van Tilburg door de verbale verrassingen waardoor deze ludieke wandeling tot leven komt. Dit is dan ook de vrije school van de stadswandelingen!
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch
Actief uitgaan in de winter, dat is de Get the Picture Winter Brunch in Tilburg; verken de stad in een fotospeurtocht en geniet van lekker eten tijdens dit winteruitje van Tilburg Events.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Lunch in Tilburg
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Tilburg van Tilburg Events! Uiteraard is het spel niet het enige wat jullie vanmiddag doen. Er zal ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd worden in drie verschillende restaurants. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Jullie gaan vandaag op zoek naar de beste rechercheur in jullie gezelschap.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Solex Tour in Tilburg
Een uitbundig groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren op een origineel vervoersmiddel? De Solex Tour van Tilburg Events doe je op antieke Solexen die uit de mottenballen zijn gehaald voor een heerlijke ontdekkingstocht door de stad. Aanlopen, pruttelen en gas! Met zo’n kapje op je hoofd wordt zo’n selfie toch bijzonder en met die verkeersdrempels onderweg wordt het nog leuker. Het enige wat je nodig hebt is een bromfietscertificaat of rijbewijs. Dat goede humeur komt vanzelf wel!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Biking Brunch in Tilburg
Een culinair groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren op de fiets? Samen een stuk fietsen is natuurlijk leuk, maar tussendoor Bourgondisch genieten is toch echt beter! Tijdens de Biking Brunch van Tilburg Events zetten jullie je groepsuitje of bedrijfsuitje in het teken van lekker sportief bezig zijn om, tussen al die energieke uitspattingen door, ook nog heerlijk te genieten in drie verschillende toprestaurants. Onze stadsgidsen zorgen intussen voor de mooiste verhalen en anekdotes.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Biking Dinner in Tilburg
’s-Avonds nog even de beentjes losmaken en lekker culinair genieten in de beste restaurants van Tilburg? Met het Biking Dinner van Tilburg Events weet je tenminste zeker dat alle verloren calorieën weer met verrukkelijke ingrediënten worden aangevuld. Stap op de fiets samen met onze stadsgids en rij van restaurant naar restaurant en hoor ondertussen mooie, verrassend en onthullende verhalen over de stad en haar historie.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Moordspeldiner in Tilburg
Tilburg Events heeft voor de maanden van de winter een spannend, ludiek en gezellig evenement voor u klaar staan!
Vanaf 8 personen
4 uur
Favoriet
Beppen, Opscheppen en Steppen in Tilburg
Met één been op een sportieve step en met het andere in een gezellig Tilburgs restaurant, zo zou je in het kort het Beppen, Opscheppen en Steppen arrangement van Tilburg Events kunnen samenvatten. Wij nemen jullie mee naar drie verschillende restaurants in het centrum van de stad maar dan op een bijzondere manier; rijdend op een mooie blinkende ‘kick-bike’. Samen met onze stadsgidsen beleven jullie een culinair, cultureel én sportief groepsuitje!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wijnproeverij in Tilburg
De kunst van het proeven, het vergelijken van wijnen uit verschillende landstreken, het benoemen van de smaken, de vinificatie van de wijn, het komt allemaal aan bod tijdens deze gezellige Wijnproeverij van Tilburg Events. Het is een Bourgondische ontdekkingstocht naar de ultieme smaakessentie. Na afloop van deze wijnproeverij kan je met elke sommelier een goed gesprek aanknopen!
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Champagne & Bubbels Proeverij in Tilburg
Een bruisend groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in Tilburg? Proef de lekkerste mousserende ‘druivendrankjes’ tijdens deze Champagne & Bubbels Proeverij van Tilburg Events. Jullie worden ontvangen in een gezellig proeflokaal in hartje Tilburg waar onze goedlachse vinoloog klaar staat om enkele mooie flesjes te ontkurken. Vanwege de veiligheid zal hij het dit keer niet met zijn sabel doen.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet