Kies uit 21 dagarrangementen in Tilburg

Op z’n Brabants en altijd oergezellig, geniet van de speciale dagarrangementen van Tilburg Events en beleef dat speciale dagje uit in Tilburg met familie, vrienden of collega’s. Bij Tilburg Events heeft u keus uit tientallen avontuurlijke, sportieve en zeer ontspannen dagarrangementen, events zoals bijvoorbeeld Flikken Tilburg. Wij organiseren uw dagarrangement geheel op maat en precies zoals u het wilt. Kijk en vergelijk!

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Walking Brunch in Tilburg
Wil je met vrienden of collega’s genieten van de beste restaurants en eetgelegenheden van Tilburg? De Walking Brunch van Tilburg is de ultieme mix van culinair genot en culturele ontdekkingen. Jullie zullen aanschuiven in drie verschillende restaurants voor steeds weer een ander gerecht. Tussen de bezoekjes door gaan jullie op stap met onze stadsgids voor wat interessante verhalen en anekdotes over het heden, het verleden en de toekomst van Tilburg. Brabant op z’n best dus!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Beppen en Steppen Brunch in Tilburg
De Beppen en Steppen Brunch van Tilburg Events is een sportief én culinair hoogtepunt tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje. Verken Tilburg op unieke wijze en bezoek drie verschillende toprestaurants door op een step de stad te doorkruizen. Onze stadsgidsen zullen jullie begeleiden naar het volgende restaurant terwijl jullie je linkerbeen of rechter trainen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Biking Brunch in Tilburg
Een culinair groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren op de fiets? Samen een stuk fietsen is natuurlijk leuk, maar tussendoor Bourgondisch genieten is toch echt beter! Tijdens de Biking Brunch van Tilburg Events zetten jullie je groepsuitje of bedrijfsuitje in het teken van lekker sportief bezig zijn om, tussen al die energieke uitspattingen door, ook nog heerlijk te genieten in drie verschillende toprestaurants. Onze stadsgidsen zorgen intussen voor de mooiste verhalen en anekdotes.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Workshop Cocktails Maken in Tilburg
Tijdens deze workshop leert u uw eigen cocktail te maken zoals een Mojito, Blue Lagoon, Long Island Ice Tea of een van de andere verfrissende cocktails. Dit allemaal onder leiding van een professionele shaker.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Bourgondische Trappisten Trip met lunch in Tilburg
U wilt een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in Tilburg met bier als hoofdonderwerp? De Bourgondische Trappisten Trip van Tilburg Events neemt jullie mee naar de lekkerste bieradressen in de wijde omgeving waaronder een prachtige abdij waar al sinds de 19e eeuw bier wordt gebrouwen door zeer gelovige ‘tipsy’ monniken. Deze ontdekkingstocht begint met een vers kopje koffie, gevolgd door een Bourgondische lunch in een gezellig Tilburgs horeca-etablissement. Op het menu staan onder meer zalm, salami en boerenham. De bodem is gelegd! Daarna gaan jullie lekker op de fiets richting een trappistenklooster.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Empire City Brunch Tablet Game in Tilburg
Organiseer een verrassende city game voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg. Speel het bekende bordspel Empire City Game gewoon in de buitenlucht en ga op stap om zoveel mogelijk gebouwen en hotels in het centrum van Tilburg te veroveren.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunchspel in Tilburg
Een spannend en tegelijkertijd culinair groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren doe je met de Sherlock Holmes Tablet Game van Tilburg Events! Gebruik een tablet om een moordmysterie op te lossen. Aan de hand van de opgegeven route komen jullie op plekken in het centrum van Tilburg die jullie informatie geven over het moordwapen en het motief van de dader. De Sherlock Holmes Tablet Game wordt gespeeld in verschillende teams die het tegen elkaar én tegen de klok gaan opnemen. Tussendoor laten we jullie genieten van verrukkelijke gerechten in diverse Tilburgse restaurants.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen in Tilburg
Een gezellig, verrassend en uitdagend middagje in Tilburg doorbrengen samen met vrienden, familie of collega’s? Zet je groepsuitje op bijzondere manier in de steigers met het Wie is de Rat – Lunch – Smartlappen arrangement van Tilburg Events. Het is Wie is de Mol maar dan net even anders en het programma wordt feestelijk aangevuld met een uitgebreide lunch en jullie gaan na afloop ook nog met z’n allen gezellige smartlappen zingen in een Tilburgs café.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Moordlunch in Tilburg
De Moordlunch van Tilburg Events zorgt voor een ongekend ‘spannende groepsdynamiek’, een enerverende middag én een heerlijke 3-gangen lunch.
Vanaf 8 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Lunch spel in Tilburg
Een knotsgekke middag beleven in het centrum van Tilburg en ook nog culinair aan je trekken komen? Crazy 88 was een uniek Tv-programma waarin deelnemers allerlei doldwaze opdrachten moesten uitvoeren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Lunch in Tilburg
Bent u de echte Hollander die alles over Nederland weet? Dan is dit uw kans om tijdens de Ik Hou van Holland Lunch echt eens te testen wat u over ons koude maar toch zo hart verwarmde kikkerlandje weet!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Wie is de Rat Lunchspel in Tilburg
Organiseer het meest verrassende groepsuitje in Tilburg. Het is ‘Wie is de Mol’ maar dan net even anders. Binnen elk team zit een ‘Rat’ die jullie inzet probeert te ondermijnen en die in het geheim is aangewezen.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Lunch – Crime City Tablet – Borrel in Tilburg
Een geheel verzorgde en afwisselende dag in Tilburg voor u en uw gezelschap? De ‘Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel’ van Tilburg Events is dan het ideale uitje!
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars lunch in Tilburg
Bij de Ranking the Stars Lunch van Tilburg Events het smullen geblazen, maar ontdekt u allerlei ludieke en volstrekt onschuldige geheimen van familie of vrienden, waar u anders nooit achter was gekomen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Crime City Tablet Brunch Game in Tilburg
Maak in Tilburg kennis met de crime city brunch game. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijk 3-gangen brunch. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie!
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Get the Picture Lunch in Tilburg
Wil je culinair genieten en Tilburg van A tot Z ontdekken? Dit groepsuitje van Tilburg Events combineert het beste dat de stad te bieden heeft, het is dé manier om samen met familie, vrienden of collega’s een bijzondere middag in Tilburg te beleven! Er staan diverse foto-opdrachten voor jullie klaar die worden afgewisseld met bezoekjes aan drie toprestaurants in het centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht met Bourgondisch Dineren in Tilburg
Tilburg van A tot Z ontdekken en nog heerlijk Bourgondisch dineren ook? Je organiseert het zo bij Tilburg Events. Wij weten waar je echt lekker kunt eten en wij weten precies welke bezienswaardigheden in Tilburg je echt gezien moet hebben. Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams die met een plattegrond en een vragenboekje de stad grondig gaan verkennen. Tussendoor bezoeken jullie drie verschillende toprestaurants in het centrum van Tilburg.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Culinaire Fotospeurtocht in Tilburg
Voor gezelschappen die Tilburg willen leren kennen met behulp van een fotocamera en tegelijkertijd lekker willen eten, is de Culinaire Fotospeurtocht het ideale groepsuitje! Dit speciale 3-gangen diner begint met een informatieve introductie. Onze begeleiders staan voor jullie klaar om jullie te verwelkomen met een lekker hapje en drankje in het eerste restaurant!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Brabantse Inburgeringscursus in Tilburg
Wilt u ook als een echte Brabander door het leven gaan? Ja? Begrijpelijk hoor! Dan is de Brabantse Inburgeringscursus van Tilburg Events exact wat u zoekt. Allereerst doorkruist u de gezelligste stad van Brabant Tilburg om de nodige kennis op te doen. U zal begeleid worden door een professionele gids die de leukste anekdotes verteld!
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Grote Groepen Arrangement in Tilburg
Voor groepen van 50 of meer personen heeft Tilburg Events een uniek uitje: het Grote Groepen Arrangement met rondleiding, spel, lunch, diner in Tilburg.
Vanaf 50 personen
10 uur
Favoriet