Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Lunch in Tilburg

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Lunch Mokum Events Amsterdam

Bent u de echte Hollander die alles over Nederland weet? Dan is dit uw kans om tijdens de Ik Hou van Holland Lunch echt eens te testen wat u over ons koude maar toch zo hart verwarmde kikkerlandje weet!

Met het hele gezelschap gezellig de leukste muziekvragen beantwoorden, de echte weetjes over ons kleine kikkerlandje proberen te raden en nog veel meer!

In combinatie met een stevige Bourgondische lunch regelen wij uw eigen ‘Ik hou van Holland’ quiz, inclusief een feestelijk decor en verrassende aankleding!

Het zijn niet de normale vragen die u tijdens deze Ik hou van Holland Lunch’ krijgt voorgeschoteld! Ludiek en soms onthullende, maar vooral ook informatieve feiten over het wel en wee van Nederlandse artiesten en BN-ers, het sexuele gedrag van de gemiddelde loodgieter afgewisseld met opzwepende muziekfragmenten, alles komt u te weten door de diverse spelronden te spelen.

En als klap op de vuurpijl ontvangt het winnende team van ons de enige echte ‘Ik hou van Holland’ hoofdprijs!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie in hartje Tilburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan