Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht met Bourgondisch Dineren in Tilburg

Details over dit uitje

Tilburg van A tot Z ontdekken en nog heerlijk Bourgondisch dineren ook? Je organiseert het zo bij Tilburg Events.

Wij weten waar je echt lekker kunt eten en wij weten precies welke bezienswaardigheden in Tilburg je echt gezien moet hebben.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams die met een plattegrond en een vragenboekje de stad grondig gaan verkennen. Tussendoor bezoeken jullie drie verschillende toprestaurants in het centrum van Tilburg.

Tijdens deze speurtocht is het een kwestie van temporiseren! Jullie krijgen van ons een routebeschrijving en een boekje met opdrachten mee. Je puzzelt alle straatjes, steegjes van de stad af.

En jullie zijn altijd net op tijd voor weer een nieuwe culinaire ervaring in weer een ander restaurant. Voorgerecht, hoofdgerecht en natafelen met tussendoor een cultureel uitje!
Jullie komen uiteindelijk helemaal ontspannen aan in het laatste restaurant, waar we jullie een exquise gerecht serveren! En natuurlijk kondigen we natuurlijk ook nog de winnaar van deze avond aan, die inmiddels al geruime tijd van de likeur geniet….

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Drankarrangement:

Niet telkens je knip trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan