9.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 170 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Vaararrangementen Tilburg

Vaararrangementen Tilburg

Je dagje extra leuk maken met een vaartocht van Tilburg Events? Dineren aan boord of een informatieve vaart, bij Tilburg Events kunnen jouw wensen vervuld worden. Wij kennen alle wateren in en rondom Tilburg op ons duimpje en weten van ieder bedrijfsuitje of groepsuitje op het water iets speciaals te maken. De stad Tilburg ontdekken vanaf het water is een bijzondere ervaring. Bekijk al onze vaararrangementen in Tilburg en bedenk dat elk arrangement geheel op maat voor je te realiseren is. Trossen los!

Stel al je vragen aan Anissa!
Filter
Budget
330
Type uitje
Avondarrangementen Tilburg
Bedrijfsuitje Tilburg
Creatieve Uitjes Tilburg
Culinaire Uitjes Tilburg
Dagarrangementen Tilburg
Dinnershows Tilburg
Dagarrangementen Tilburg
Korting bij Tilburg Events
Kunst & Cultuur Tilburg
Quizzes Tilburg
Rondleidingen Tilburg
Spelprogrammas Tilburg
Teambuilding Tilburg
Themafeesten Tilburg
Vergaderen Tilburg
Vrijgezellenfeest mannen Tilburg
Vrijgezellenfeest vrouwen Tilburg
Vrijgezellenfeesten Tilburg
Workshops Tilburg
Helaas zijn er geen resultaten gevonden voor deze zoekopdracht.
Hulp nodig? Neem contact met ons op!

De mooiste vaararrangementen Tilburg

Ontdek Tilburg te water met het Tapas vaararrangement! Tijdens deze vaartocht zullen jullie genieten van heerlijk eten en drinken, namelijk de enige echte Spaanse Tapas. Het Tapas vaararrangement in Tilburg is het perfecte bedrijfsuitje, groepsuitje of familieuitje. Er wordt tijdens dit vaararrangement Tilburg in de omgeving van Moerenburg en de Piushaven gevaren. De Piushaven kan gezien worden als een levend podium. De Piushaven kenmerkt zich door de vele evenementen die er plaatsvinden. Er worden evenementen georganiseerd op het water, op de pier en op de kade. Zo is het drakenboot festival, wat ieder jaar in september plaatsvindt, een van de bekendste evenementen in Tilburg.

De Natuurgidsvaartocht is dé vaartocht voor de echte natuurliefhebber. Tijdens dit vaararrangement Tilburg nemen wij je mee naar de flora en fauna van Tilburg. De vaartocht wordt voorzien van inspirerende verhalen, allen verteld door een ervaren veldbioloog. Tijdens de twee uur durende vaartocht wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Je zult versteld staan van de mooie natuur van Tilburg!

Ook voor wijnliefhebbers heeft Tilburg Events een uniek vaararrangement: de Wijnproeverij rondvaart. Onze schipper en sommelier neemt jullie mee op avontuur. Tijdens het drie uur durende vaararrangement Tilburg zullen jullie overheerlijke wijnen en happen proeven. Alle wijnen hebben een uniek verhaal. De Wijnproeverij rondvaart is perfect voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Een heerlijke zomerse avond is een mooie gelegenheid voor een unieke wijnproeverij op het water.

Een echte zoetekauw? Dan is de exclusieve high tea sterrenvaart echt iets voor jou! Zes verschillende soorten thee, hapjes, lichtjes en volle maan; dat belooft een bijzondere avond te worden.

Wij kunnen ons voorstellen dat je na een vaartocht nog zin hebt in een feestje. Dan kun je het vaararrangement Tilburg altijd uitbreiden! Wij hebben een groot assortiment aan themafeesten voor een spetterende afsluiting van de dag.

Vaararrangement Tilburg op maat met Tilburg Events

Het kan voorkomen dat onze vaararrangementen Tilburg net niet aansluiten bij wat je zoekt. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat je een paar activiteiten met elkaar wilt combineren om het perfecte vaararrangement Tilburg te kunnen creëren. Daarom kunnen wij ook een vaararrangement Tilburg op maat voor je samenstellen, bijvoorbeeld met een heerlijke lunch of diner na afloop. Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of onze klantenservice bellen voor meer informatie over de vaararrangementen Tilburg. Voor de leukste uitjes in Tilburg ben je bij Tilburg Events aan het juiste adres! Bekijk ook onze workshops in Tilburg.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan