Kies uit 6 vaararrangementen in Tilburg

Uw dagje extra leuk maken met een vaartocht van Tilburg Events? Dineren aan boord of een informatieve vaart, bij Tilburg Events kunnen uw wensen vervuld worden. Bij Tilburg Events kennen we alle wateren in en rondom onze stad op ons duimpje en weten we van elk bedrijfsuitje of groepsuitje op het water iets speciaals te maken. Bekijk al onze vaararrangementen en bedenk dat elke arrangement geheel op maat voor u te realiseren is. Trossen los!

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Bikken aan Boord Rondvaart in Tilburg
Groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in Tilburg en willen jullie tussendoor even lekker varen? Tijdens de ‘Bikken aan Boord Rondvaart’ van Tilburg Events varen jullie in twee uur tijd vanuit de Piushaven de mooie natuur rondom Tilburg in. Aan boord treffen jullie heerlijke worstenbroodjes en croissants om jullie verblijf op het water comfortabel te maken. Jullie schipper vertelt alles over de haven zelf en de gebieden waar jullie langs varen.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Dinnervaartocht Tilburg
Jullie willen het water op in Tilburg en ook nog genieten van een heerlijk diner? Deze Dinnervaartocht van Tilburg Events is dé culinaire rondvaart voor groepen die ’s-avonds nog even heerlijk willen nagenieten op het water. Tijdens deze rondvaart wordt in drie uur tijd een compleet 4-gangen diner geserveerd en genieten jullie van de prachtige omgeving en als alles meezit, van een schitterende zonsondergang.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Wijnproeverij Rondvaart in Tilburg
Een uniek groepsuitje of bedrijfsuitje in de zomer organiseren? Elk jaar en elke midzomernacht organiseren wij deze unieke ‘Wijnproeverij Rondvaart’ rondom Tilburg inclusief allerlei lekkere hapjes. Samen met schipper en sommelier varen jullie langs het prachtige natuurschoon dat de omgeving van Tilburg rijk is. De zon gaat langzaam onder en onze sommelier trekt een nieuw flesje rood of wit open.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Tapas Vaartocht in Tilburg
Heerlijk genieten van Spaanse Tapas op het water? De Tapasvaartocht van Tilburg Events neemt jullie mee naar de prachtige natuur rondom Tilburg. Onder het varen door genieten jullie van verse hapjes en een lekker wijntje of biertje. Het is een oergezellige rondvaart om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in echte Bourgondische stijl af te sluiten.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
High Tea Sterrenvaart in Tilburg
Het is volle maan en jullie worden feestelijk verwelkomd met live muziek! Als de avond is gevallen nemen wij jullie mee over de mooie waterwegen in en rondom Tilburg. We gooien de trossen los en de Piushaven wordt langzaam uitgevaren. Op het programma staan 6 verschillende soorten thee gecombineerd met heerlijke hapjes. Deze Vollemaans High Tea Rondvaart heeft alles in zich om jullie groepsuitje feestelijk af te sluiten.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Natuurgidsvaartocht in Tilburg
Ga lekker varen met een echte veldbioloog die de fauna en flora in en rondom Tilburg voorziet van interessante verhalen en commentaar voorziet. Deze Natuurgidsvaartocht van Tilburg Events is voor iedereen die samen met familie of vrienden een paar uur heerlijk wilt vertoeven op de waterwegen rondom Tilburg. Ook in de Piushaven zelf leven allemaal diertjes waar je nog nooit van gehoord hebt! Organiseer jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met de natuur als hoofdthema!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet