Winteruitjes Tilburg

Op zoek naar een leuk dagje uit in Tilburg voor de winterdagen of rond de kerstdagen? Bij Tilburg Events boekt u nu de origineelste dag- of avondarrangementen voor dat ene vrijgezellenfeest, voor zomaar een dagje uit in Tilburg met familie of vrienden of dat feestelijke personeelsuitje met collega’s. Met onze uitdagende spelprogramma’s, teambuilding uitjes, gezellige rondleidingen, uitgebreide lunches en diners is het deze winter gewoon feest bij Tilburg Events. Uiteraard kunt u geheel op maat een winteruitje boeken. Alle hieronder weergegeven winterarrangementen kunnen naar wens worden aangepast!

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Winter Walk in Tilburg
Een rondleiding als winteruitje in Tilburg? Tilburg Events neemt u in de Winter Walk mee naar bezienswaardigheden, inclusief lekkere warme choco of koffie.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch
Actief uitgaan in de winter, dat is de Get the Picture Winter Brunch in Tilburg; verken de stad in een fotospeurtocht en geniet van lekker eten tijdens dit winteruitje van Tilburg Events.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Moordspeldiner in Tilburg
Tilburg Events heeft voor de maanden van de winter een spannend, ludiek en gezellig evenement voor u klaar staan!
Vanaf 8 personen
4 uur
Favoriet
Ik Hou van Kerst Quiz in Tilburg
De Ik hou van de Kerst Quiz van Tilburg Events in Tilburg is twee uur dolle pret, gebaseerd op het razend populaire Ik hou van Holland.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Tilburg
Groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Tilburg in de Winter ontdekken kan uiteraard geheel culinair! Bij Tilburg Events boek je het Winter Walking Dinner zodat je drie verschillende toprestaurants in het centrum bezoekt onder leiding van een goed geïnformeerde stadsgids.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Winter Dinerspel in Tilburg
Als de daog gaon lenge, gaon ze strenge. Tilburg Events neemt u in het winteruitje Ik hou van Holland Winter Dinerspel mee naar hartje Tilburg. Tijd voor een feest!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Crazy Winter Game in Tilburg
Sneeuwballengevecht op de Heuvel in Tilburg, of een Brabantse dame verleiden voor een kus, of aanbellen voor een kopje koffie, het kan allemaal tijdens deze Crazy Winter Game.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet