8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 179 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Tilburg Events heeft contacten met een aantal ontzettende leuke rasechte Brabantse artiesten. Alle artiesten hebben ruime ervaring en aantoonbaar succes. Zo hebben wij voor uw onvergetelijke avond onder meer accordeonisten, zangacts, cabaretiers, komedianten, goochelaars, bands, dance-acts, animatoren en drive-in shows. En, als u dat wilt, ook presentatoren die de avond voor u ‘aan elkaar kletsen’. U zegt het maar!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Tilburg Events regelt bijzonder drukwerk voor u als u dat wenst. Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering!
Lees meer
Comfortabele boot
Wilt u een comfortabele boot bij uw uitje of arrangement? Tilburg Events werkt samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Tilburg. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. rondvaartboten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven.
Lees meer
Foto- en/of videoreportage
Laat een foto- en/of video reportage maken van uw uitje of arrangement van Tilburg Events. Wij weten als geen ander dat er anders één en twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Tilburg Events heeft zeer goede samenwerkingsverband met diverse cateraars in Tilburg. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Tilburg Events gemakkelijk en veilig op verschillende manieren betalen, contant of bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Tilburg Events biedt u de mogelijkheid om online een hotel te boeken. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw Tilburg Event? Of na een lekkere vermoeiende dag in Tilburg rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Geen last van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn, als u meteen een luxe touringcar boekt bij uw uitje of arrangement bij Tilburg Events. Wij bieden u de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze te laten vervoeren naar Tilburg, om daar deel te nemen aan een van onze evenementen.
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er voor kiest om met eigen vervoer te komen, geeft Tilburg Events u parkeeradvies om te parkeren in de parkeergarages van de stad, bij het station of in een transferium.
Lees meer
Restaurant
Door de goede ervaringen en langlopende samenwerking met de Tilburgse horeca, is Tilburg Events in staat u een interessante variëteit aan uitstekend restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van Tilburg. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; de mogelijkheden op horecagebied zijn oneindig!
Lees meer
Tickets
Reserveer meteen hier uw tickets en toegangskaarten. Tilburg Events heeft goede banden met verschillende musea in Tilburg. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van speciale tarieven, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekering
Huisbrand Events en haar gelieerde ondernemingen bieden u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan