Kies uit 68 spelprogramma's in Tilburg

Wilt u eens wat nieuws beleven in en om het centrum van Tilburg? De spelprogramma’s van Tilburg Events staan bol van de hilariteit, vrolijkheid en gezelligheid. Kies uit tientallen gezellige en feestelijke spelprogramma’s bedacht om uw groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaals te geven. Wij bieden u originele spelprogramma’s die geheel op maat voor u worden georganiseerd. Boek onze Sherlock Holmes City Game voor een geweldig avontuur in Tilburg of laat u zich eens van uw ludieke kant zien tijdens de altijd opwindende Crazy 88 Carnavals Editie. Bekijk al onze spelprogramma’s en selecteer het spel dat helemaal bij u past.

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Lunch – Crime City Tablet – Borrel in Tilburg
Een geheel verzorgde en afwisselende dag in Tilburg voor u en uw gezelschap? De ‘Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel’ van Tilburg Events is dan het ideale uitje!
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
De Pubquiz in Tilburg
Een biertje, komische vragen die altijd een glimlach op jullie gezicht toveren, een enthousiaste quizmaster en een gezellig decor. Dat zijn de vier belangrijkste ingrediënten van de Tilburg Events Pubquiz, geschikt voor vrijgezellenfeesten, groepsuitjes met familie en collega’s of zomaar elke andere gelegenheid. Onze dollende quizmaster staat voor jullie klaar om van deze quiz een volwaardige mix te maken van ‘Ik hou van Holland’ en de ‘Popquiz a Gogo’, geheel 'gerestyled' tot de enige echte Tilburgse Pubquiz.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crime Tablet Diner Game in Tilburg
De Crime City Diner Game van Tilburg Events zorgt ervoor dat u Tilburg op een speelse maar ook zeker culinaire manier ontdekt. Een hypermodern virtueel GPS spel in combinatie met een diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Dinner Tablet Game in Tilburg
Beleef Tilburg Events Empire City Game Diner game: een hypermodern virtueel spel met GPS, in combinatie met een diner in Tilburg in drie restaurants.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Tilburg
Een spannend groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren met een competitief element? Stap in de schoenen van een echte politierechercheur en los samen met vrienden of collega’s een sinistere moordzaak op. Jullie zijn geen figuranten tijdens Flikken Tilburg maar beleven een spannend moordonderzoek vanaf de eerste rij. Probeer met jullie eigen onderzoeksteam het moordwapen en de DNA sporen te vinden. Jullie spelen tegen elkaar en tegen de andere onderzoeksteams.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Popquiz in Tilburg
Vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseren? Dit spelprogramma van Tilburg Events past overal bij! Van de roerige jaren ’60 tot de hipste DJ’s, de Popquiz is misschien wel de gezelligste quiz uit onze stal.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Tilburg
Wie is de Mol maar dan in combinatie met een uitgebreid 3-gangen diner! Reserveer het Wie is de Rat Diner samen met vrienden of collega’s en ga op zoek naar de geheimzinnige Rat die jullie teaminzet probeert te ondermijnen.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Crazy Winter Game in Tilburg
Sneeuwballengevecht op de Heuvel in Tilburg, of een Brabantse dame verleiden voor een kus, of aanbellen voor een kopje koffie, het kan allemaal tijdens deze Crazy Winter Game.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Flikken Diner in Tilburg
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het centrum van Tilburg. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Strijd in Tilburg
Competitief, verrassend en altijd vol adrenaline! De Strijd in Tilburg van Tilburg Events is hèt evenement om een saaie speurtocht om te vormen tot een heuse ‘battle’.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen in Tilburg
Een gezellig, verrassend en uitdagend middagje in Tilburg doorbrengen samen met vrienden, familie of collega’s? Zet je groepsuitje op bijzondere manier in de steigers met het Wie is de Rat – Lunch – Smartlappen arrangement van Tilburg Events. Het is Wie is de Mol maar dan net even anders en het programma wordt feestelijk aangevuld met een uitgebreide lunch en jullie gaan na afloop ook nog met z’n allen gezellige smartlappen zingen in een Tilburgs café.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch
Actief uitgaan in de winter, dat is de Get the Picture Winter Brunch in Tilburg; verken de stad in een fotospeurtocht en geniet van lekker eten tijdens dit winteruitje van Tilburg Events.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Scooter Speurtocht in Tilburg
De wind door je haren, het gas open en lekker crossen door de binnenstad van Tilburg! De Scooter Speurtocht van Tilburg Events is de snelste speurtocht van Nederland en zit bordenvol uitdagende opdrachten. Met een mooie scooter scheur je van locatie naar locatie en sprokkel je de noodzakelijke punten bij elkaar. Je bijrijder leest achterop de kaart, jij zorgt ervoor dat argeloze voetgangers niet omver worden gereden. Het moet wel leuk blijven!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Brabantse Kroegenspeurtocht in Tilburg
Café’s en kroegen genoeg in Tilburg, maar welke kroegen springen er echt uit en waarom? Welke geheimen gaan er schuil achter die gevels?
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Flikken Lunch in Tilburg
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Tilburg van Tilburg Events! Uiteraard is het spel niet het enige wat jullie vanmiddag doen. Er zal ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd worden in drie verschillende restaurants. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Jullie gaan vandaag op zoek naar de beste rechercheur in jullie gezelschap.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Tilburg
In de avonduren een oergezellig groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Het Pubquiz Dinerspel vindt plaats in het gezelligste café van de stad en onze quizmaster staat klaar om de meest verrassende vragen te stellen over sport, BN-ers en de actualiteit. Met een biertje in de hand moet je jouw team naar de finale zien te helpen. Mocht het aantal biertjes stijgen, dan gaan de kansen op succes al een stuk achteruit….
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars spel in Tilburg
Ranking The Stars in Tilburg maakt van elke gelegenheid een feest! Of jullie nu een bedrijfsuitje willen organiseren of samen met de hele familie iets bijzonders willen beleven.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Moordlunch in Tilburg
De Moordlunch van Tilburg Events zorgt voor een ongekend ‘spannende groepsdynamiek’, een enerverende middag én een heerlijke 3-gangen lunch.
Vanaf 8 personen
4.0 uur
Favoriet
Bingo in Tilburg
Zet je groepsuitje feestelijk in de verf met de Bingo van Tilburg Events. Prachtige prijzen liggen op jullie te wachten en onze spelbegeleider praat alle bingonummers in hoog tempo aan elkaar. In een gezellig decor kan je dit traditionele evenement nu ook organiseren voor je vrijgezellenuitje zodat jullie alvast lekker melig worden. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Tilburg
Een muzikale spelshow organiseren tijdens jullie groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Met het Popquiz Diner van Tilburg Events laten we jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner en worden er verrassende vragen gesteld over het muziekthema of decennium dat jullie hebben geselecteerd. Onze quizmaster heet jullie van harte welkom op een gezellige locatie in Tilburg waar de mooiste hits uit jullie collectieve muziekgeheugen worden gedraaid.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet