Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 in Tilburg

Details over dit uitje

De Heuvel in Tilburg is misschien wel het startpunt van jullie unieke Crazy 88 avontuur. Het is een groepsuitje voor durfals met zenuwen van staal, voor meiden met pit en lefgozers die er niet voor terugdeinzen om hun verborgen talenten aan te boren.

Voer allerlei uitdagende, komische en knotsgekke opdrachten uit in de binnenstad van Tilburg samen met vrienden en vriendinnen. Leef je uit als straatmuzikant, kus een politieagent(e), ga even op de koffie bij zomaar een willekeurige Tilburger of maak een interview.

Jullie gaan zomaar even als straatmuzikant duizenden euro´s verdienen (tuurlijk) of jullie gaat spontaan de fietsende ‘handhavers’ overladen met omhelzingen en goede bedoelingen. De Crazy 88 opdrachten zijn vooral opdrachten die je nog nooit hebt gedaan of gedurfd zou hebben.

Jullie gezelschap of vriendengroep wordt verdeeld in teams. Elk team trekt er met een filmcamera en een opdrachtenboekje op uit om zo snel mogelijk en binnen de gestelde tijd de doldwaze opdrachten uit te voeren. Alle avonturen worden vanzelfsprekend vastgelegd op beeld voor onze jury.

Na afloop komt elk Crazy 88 team naar een gezellig café om de avonturen te delen en te genieten van een welverdiend drankje. Het beste team ontvangt van ons de felbegeerde, unieke, eenmalige en nooit uitgereikte Crazy 88 hoofdprijs!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen NU € 23,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen NU € 21,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen NU € 19,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan