8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 180 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crazy 88 in Tilburg

De Heuvel in Tilburg is misschien wel het startpunt van jullie unieke Crazy 88 avontuur. Het is een groepsuitje voor durfals met zenuwen van staal, voor meiden met pit en lefgozers die er niet voor terugdeinzen om hun verborgen talenten aan te boren.

Voer allerlei uitdagende, komische en knotsgekke opdrachten uit in de binnenstad van Tilburg samen met vrienden en vriendinnen. Leef je uit als straatmuzikant, kus een politieagent(e), ga even op de koffie bij zomaar een willekeurige Tilburger of maak een interview.

Jullie gaan zomaar even als straatmuzikant duizenden euro´s verdienen (tuurlijk) of jullie gaat spontaan de fietsende ‘handhavers’ overladen met omhelzingen en goede bedoelingen. De Crazy 88 opdrachten zijn vooral opdrachten die je nog nooit hebt gedaan of gedurfd zou hebben.

Jullie gezelschap of vriendengroep wordt verdeeld in teams. Elk team trekt er met een filmcamera en een opdrachtenboekje op uit om zo snel mogelijk en binnen de gestelde tijd de doldwaze opdrachten uit te voeren. Alle avonturen worden vanzelfsprekend vastgelegd op beeld voor onze jury.

Na afloop komt elk Crazy 88 team naar een gezellig café om de avonturen te delen en te genieten van een welverdiend drankje. Het beste team ontvangt van ons de felbegeerde, unieke, eenmalige en nooit uitgereikte Crazy 88 hoofdprijs!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan