7.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Vergaderen Tilburg

Vergaderen Tilburg

Op naar een dagje Tilburg, maar toch nog iets te bespreken? Samen met professionele cateraars en prachtige locaties zorgen wij ervoor dat het tijdens je businessmeeting, zakelijke bijeenkomst met medewerkers of congres aan niets ontbreekt. Wil je op een informeel niveau vergaderen of toch redelijk chique? Elk vergaderarrangement heeft zijn eigen karakter en zorgt ervoor dat er altijd een soort vergadering voor jou bijzit. De leukste vergaderlocaties in Tilburg vind je bij Tilburg Events!

Stel al je vragen aan Doukje!
Filter
Budget
330
Aantal personen
Type uitje
Avondarrangementen Tilburg
Bedrijfsuitje Tilburg
Creatieve Uitjes Tilburg
Culinaire Uitjes Tilburg
Dagarrangementen Tilburg
Dinnershows Tilburg
Dagarrangementen Tilburg
Korting bij Tilburg Events
Kunst & Cultuur Tilburg
Quizzes Tilburg
Rondleidingen Tilburg
Spelprogrammas Tilburg
Teambuilding Tilburg
Themafeesten Tilburg
Vaararrangementen Tilburg
Vergaderen Tilburg
Vrijgezellenfeest mannen Tilburg
Vrijgezellenfeest vrouwen Tilburg
Vrijgezellenfeesten Tilburg
Workshops Tilburg
1 uitje gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Vergaderen
  • Verwijder alle filters

Vergaderen op locatie heeft veel voordelen

Het heeft voordelen om af en toe op een unieke locatie te vergaderen. Zo biedt een mooie locatie inspiratie die de eigen vergaderruimte vaak niet meer biedt. Als de vergaderlocatie in de regio Tilburg nog eens in een mooie omgeving ligt, is het extra fijn als je tijdens de pauze even naar buiten kunt. Bovendien kun je op locatie ongestoord vergaderen. Niemand kan jullie storen voor een vraagje en jullie kunnen goed discussiëren of uitgebreid zoeken naar een oplossing voor een probleem. Alle voorzieningen zijn uiteraard aanwezig op onze vergaderlocaties in Tilburg. Bovendien bieden de vergaderruimtes van TilBurg Events leuke extra’s; we kunnen bijvoorbeeld voor lunch zorgen.

Op zoek naar een leuke vergaderlocatie in Tilburg of de omgeving van Tilburg? Neem nu een kijkje op onze site en boek direct één van onze inspirerende vergaderlocaties!

Een leuke vergaderlocatie in Tilburg kiezen

Lijkt vergaderen in Tilburg of omgeving Tilburg je wel wat? Kies dan de perfecte locatie met extra’s uit ons aanbod inspirerende locaties. Als je kiest voor het uitje “Meesterlijk Vergaderen in Tilburg”, dan combineer je vergaderen en lunch op een locatie in het hartje van Tilburg met een ludieke wandeling en een heerlijke wijnproeverij.

Een andere aanrader is ons “Trendy Vergaderen in Tilburg”-uitje. Hierbij combineer je een vergadering met een luxe lunchbuffet vol verse en huisbereide producten. Na de vergadering, spelen jullie een leuk spelprogramma. Ideaal als teambuilding! Jullie sluiten daarna de dag af met een Gin & Tonic Workshop. Cheers!

Het zoeken naar een vergaderlocatie die past bij jouw bedrijf kan moeilijk zijn. Gelukkig bieden we bij Tilburg Events unieke vergaderlocaties met net dat extraatje, waardoor jullie een heerlijke dag beleven!

Service van Tilburg Events

De prachtige stad Tilburg is bekend om z’n boerderijen en hoeves, bossen en vennen. Maar er is meer te beleven! Wij van Tilburg Events, hebben voor jou de leukste uitjes in de stad op een rij gezet. Ben je niet op zoek naar een uitje, maar naar een unieke vergaderlocatie met wat extra? Kies dan één van onze locaties! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan