Vergaderen Tilburg

Op naar een dagje Tilburg, maar toch nog iets te bespreken? Samen met professionele cateraars en prachtige locaties zorgen wij ervoor dat het tijdens uw businessmeetings, samenkomst met medewerkers of congres aan niets ontbreekt. Wilt u op een informeel niveau vergaderen of toch redelijk chique? Elk vergaderarrangement heeft zijn eigen karakter en zorgt ervoor dat er altijd een soort vergadering voor u bijzit. Bekijk onze vergaderarrangementen en bel met onze medewerkers om alle details te bespreken.

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Bourgondisch Vergaderen in de Villa in Tilburg
Uniek vergaderen doet u met het Bourgondisch Vergaderen arrangement van Tilburg Events. Uw gasten worden in de watten gelegd voor, tijdens en na het vergaderen.
Vanaf 10 personen
9.5 uur
Favoriet
Meesterlijk Vergaderen in Tilburg
Meesterlijk Vergaderen in Tilburg is een keer uw collega’s, medewerkers, klanten of andere businesspartners positief verrassen. Laat uw gezelschap en uzelf voor een dag een de watten leggen!
Vanaf 15 personen
8.5 uur
Favoriet
Trendy Vergaderen in Tilburg
Een vergadering helemaal bij deze tijd! Uw vergadering starten met een luxe lunchbuffet in het centrum van Tilburg. Vervolgens een spannend, leuk en competitief spelprogramma om buiten het vergaderen de teamspirit weer op te wekken!
Vanaf 10 personen
8.5 uur
Favoriet