Kies uit 69 vrijgezellenfeesten in Tilburg

Opzoek naar een oergezellig vrijgezellenfeest in hartje Tilburg? Alle vrijgezellenfeesten in Tilburg van Tilburg Events vindt u hieronder op een rijtje. Van een Stripdiner tot aan een Crazy 88, er zit altijd wel iets tussen speciaal voor jouw vrijgezellenfeest. Inclusief het leukste entertainment, de Brabantse gezelligheid en de meest prikkelende uitstapjes. Bekijk al onze vrijgezellenfeesten en bedenk dat we al jullie speciale wensen verwezenlijken.

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Wijnproeverij in Tilburg
De kunst van het proeven, het vergelijken van wijnen uit verschillende landstreken, het benoemen van de smaken, de vinificatie van de wijn, het komt allemaal aan bod tijdens deze gezellige Wijnproeverij van Tilburg Events. Het is een Bourgondische ontdekkingstocht naar de ultieme smaakessentie. Na afloop van deze wijnproeverij kan je met elke sommelier een goed gesprek aanknopen!
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Gin & Tonic Proeverij in Tilburg
Een hip en gezellig groepsuitje organiseren in het centrum van Tilburg? Gin & Tonic is als drankje al enige tijd populair in heel Nederland. Een decennium geleden keek elke ober je nog een beetje vreemd aan als je een Gin & Tonic bestelde, maar deze drank heeft steevast een vaste plaats veroverd op vele menukaarten. Tijdens deze Gin & Tonic proeverij van Tilburg Events kom je nu eens exact te weten hoe de drank wordt gemaakt en wat je er allemaal voor creatiefs mee kunt doen.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Bierbrouw Workshop in Tilburg
Je drinkt het al een tijdje, je hebt een eigen smaak en je wilt weleens weten hoe ze dat gerstenat nou eigenlijk maken? De gezelligste brasserie van Tilburg is dé locatie voor een gezellige Bierbrouw Workshop samen met vrienden of collega’s. Met de juiste ingrediënten en een beetje geluk gaan jullie tijdens deze workshop van Tilburg Events je eigen biertje brouwen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Bierproeverij in Tilburg
Maar liefst 50 verschillende biermerken en speciaalbieren staan klaar voor jullie Bierproeverij in Tilburg. Welkom in een gezellig café in het hart van de stad waar vrienden, familie en relaties kunnen worden uitgenodigd om bekende en minder bekende biertjes over de tong te laten glijden. Uit de fles of van de tap, de diversiteit is groot en dus is dit de juiste gelegenheid om weer eens iets nieuws te ontdekken.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Buikdansen in Tilburg
Bent u weer eens toe aan een gezellig en actieve workshop waarbij u de heupen los kunnen gooien? Dan is de workshop buikdansen zeer zeker een aanrader!
Vanaf 11 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Burlesque Dansen in Tilburg
Betreed de wereld van Burlesque en leer verleiden zoals u nog nooit hebt gedaan. Volg deze workshop bij Tilburg Events en u wordt gegarandeerd een verleidster waar niemand nee tegen kan zeggen!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Cheerleading in Tilburg
Wil je nu echt eens ervaren hoe het is om een cheerleader te zijn? Reserveer dan nu de workshop cheerleading van Tilburg Events voor zowel jong als oud.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Cocktails Maken in Tilburg
Tijdens deze workshop leert u uw eigen cocktail te maken zoals een Mojito, Blue Lagoon, Long Island Ice Tea of een van de andere verfrissende cocktails. Dit allemaal onder leiding van een professionele shaker.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Disco Dansen in Tilburg
Altijd al eens terug in de tijd willen gaan om de oude tijden te herleven? Dan is de workshop disco dansen zeker iets voor u! Laat uw dansmoves maar eens zien en gooi die heupen maar weer eens lekker los!
Vanaf 11 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Erotische Bonbons Maken in Tilburg
Wilt u toch een wat spannender uitje waarbij blozen gegarandeerd is. Reserveer dan nu de workshop erotische bonbons maken van Tilburg Events.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Workshop Paaldansen in Tilburg
Altijd al eens willen schitteren in de dans der verleiding. Met de Workshop Paaldansen van Tilburg Events is dit mogelijk! Zo’n 2 uur lang zal onze flexibele instructrice u onderwijzen in deze edele dans.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Salsa en Merengue in Tilburg
Leer de leukste dansen tijdens de Salsa en Merengue workshop van Tilburg Events en maak van uw uitje in Breda een exotische belevenis.
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Samba Workshop in Tilburg
De Braziliaanse sferen altijd al een keer willen proeven? Leer dan de echte Latijns-Amerikaanse samba ritmes in de vingers te krijgen. Nou ja, vingers? Beter gezegd: in de voeten.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Videoclip Opnemen in Tilburg
Altijd jaloers geweest op al die artiesten op MTV die een eigen prachtige videoclip hebben? Dat is nu verleden tijd. Bij Tilburg Events kan u nu uw eigen Videoclip Opnemen in Tilburg. Een droom die uitkomt!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ludieke Wandeling in Tilburg
Zijn jullie op zoek naar een stadswandeling vol humor en theater? Dan is de Ludieke Wandeling van Tilburg Events echt iets voor jullie! Geen saaie bespiegelingen over jaar x met gebeurtenis y maar een getemporiseerde aanéénrijging van potsierlijke uitspraken met een flinke dosis Brabantse gekkigheid op basis van de unieke Tilburgse tongval. En toch komen jullie zo meer te weten over de historie van Tilburg door de verbale verrassingen waardoor deze ludieke wandeling tot leven komt. Dit is dan ook de vrije school van de stadswandelingen!
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
Strijd in Tilburg
Competitief, verrassend en altijd vol adrenaline! De Strijd in Tilburg van Tilburg Events is hèt evenement om een saaie speurtocht om te vormen tot een heuse ‘battle’.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Lunchspel in Tilburg
Organiseer het meest verrassende groepsuitje in Tilburg. Het is ‘Wie is de Mol’ maar dan net even anders. Binnen elk team zit een ‘Rat’ die jullie inzet probeert te ondermijnen en die in het geheim is aangewezen.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Crime City Tablet Brunch Game in Tilburg
Maak in Tilburg kennis met de crime city brunch game. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijk 3-gangen brunch. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie!
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
De Popquiz in Tilburg
Vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseren? Dit spelprogramma van Tilburg Events past overal bij! Van de roerige jaren ’60 tot de hipste DJ’s, de Popquiz is misschien wel de gezelligste quiz uit onze stal.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game in Tilburg
Tilburg Events heeft het wereldberoemde bordspel omgezet in een uitdagende city game dat gewoon buiten kan worden gespeeld. Heel het centrum van Tilburg is jullie speelveld.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet