Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step Challenge Puzzeltocht in Tilburg

Details over dit uitje

Even lekker erop uit met vrienden of collega’s, een beetje sportief door de stad rijden inclusief een beetje competitie? De Step Challenge van Tilburg Events is weer eens wat anders!

Jullie rijden op sportieve steps door de stad en moeten onderweg wat antwoorden zien te vinden op de vragen die wij voor jullie klaar hebben liggen. Zo leer je niet alleen de stad beter kennen, je leert gelijk welk been het sterkst is!

We verdelen jullie gezelschap in teams die tegen de klok en tegen elkaar gaan strijden om de Step Challenge Trofee! Natuurlijk laten onze begeleiders jullie eerst even de fijne kneepjes zien van het steppen in de stadjungle (stoepranden vermijden s.v.p.!), maar al snel hebben jullie het zelf onder de knie en snel je als een volleerd coureur door straten van Tilburg!

Na afloop komen alle teams bij elkaar in een gezellig café of op een zonnig terras voor de prijsuitreiking en een lekker drankje. Ready, Steady, Go!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Step voor iedere deelnemer
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan